Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλιο για τους αθλητές του Kyung-Hee Athens


Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, διεξήχθη στην Ηλιούπολη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, 1999/2000-2001/2002 της ΕΤΑΝΕ.  
Ο Kyung-Hee Athens συμμετείχε με 6 αθλητές και κέρδισε 3 μετάλια, συγκομιδή για... μετάλιο!


Χρυσό μετάλιο κατέκτησε ο Κων/νος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία των 57-61κ. των γεννηθέντων 200-2001, ενώ στην κατηγορία 41-45κ. των γεννηθέντων το 2002, ο τελικός ήταν... εσωτερική υπόθεσεη με το Νικόλα Παπαγεωργόπουλο να κερδίζει τελικά το χρυσό και τον Ορφέα Νόνη να παίρνει το ασημένιο μετάλιο με τη δεύτερη θέση.
΄Εξοχες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητές  Σακελλαρίου Γιώργος, Καντάς Αθανάσιος και Μανιμάνης Παναγιώτης.
Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλίου, οι Κωνσταντίνος και Νικόλας Παπαγεωργόπουλος εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους  και θα αγωνιστούν στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με την Επίλεκτη ομάδα της Ενώσεως Νοτίου Ελλάδος.
 
Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα