Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου Αμπελώνα του συνδυασμού του «Δράση Πολιτών» δήμου Τυρνάβου ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Ροντούλης, ο οποίος μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τον διέκοπτε με χειροκροτήματα, χαρακτήρισε προάγγελο νίκης τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση.

ro1 (Αντιγραφή)
Ο κ. Ροντούλης στην ομιλία του παρουσίασε το σχέδιο ανάπτυξης του συνδυασμού για όλο το δήμο και ειδικά τις δεσμεύσεις του για τον Αμπελώνα που συνοψίζονται στα εξής:
- Νερό:  Επαναφορά στα τιμολόγια που ίσχυαν επί δημαρχίας Χρυσοβέργη, ρύθμιση των χρεών στη βάση της νέας τιμολογιακής πολιτικής, διαγραφή του τέλους 80% και του τέλους ελάχιστης κατανάλωσης (πάγιο), αντικατάσταση των εναπομεινάντων αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και του εν εξελίξει έργου της Αποχέτευσης.
- Κατασκευή νέου Κοιμητηρίου.
- Λειτουργία Αστικής Συγκοινωνίας μεταξύ Λάρισας-Αμπελώνα και εν συνεχεία Αμπελώνα-Τυρνάβου.
- Ενίσχυση της αστυνόμευσης σε συνεργασία με το Α.Τ. Τυρνάβου.
- Διαρκή συντήρηση των αγροτικών δρόμων με ρίψη αμμοχάλικων και χρήση γκρέϊντερ.
- Κατασκευή των αναγκαίων υποδομών υγιεινής στο Κ.Α.Π.Η.
- Ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το Οινοποιείο Τυρνάβου με την περιοχή του Αμπελώνα.
- Καθαρισμός και στεγανοποίηση της τάφρου που διέρχεται από το κέντρο της πόλης, ώστε να καταστεί με καλαίσθητες παρεμβάσεις ένας ιδανικός Διάδρομος Περιπάτου.
- Κατασκευή υποδομών και χώρων υγιεινής στη λαϊκή αγορά του Αμπελώνα
-Πρόγραμμα τηλεϊατρικής για το σύνολο των κατοίκων σε συνεργασία με μεγάλα ιατρικά κέντρα της χώρας.
ΠΗΓΗ: paidis.com

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα