Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΦΩΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Γι' αυτό, με το Νικήτα!


Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ξανακάνει την Αθήνα "πόλη της ζωής μας", εξηγεί ο Φώτης Ιγνατίου στους Αθηναίους πολίτες με ανοιχτή επιστολή του. Στο φυλλάδιο που εξέδωσε για να επικοινωνήσει με τους Αθηναίους, βλέπουμε ένα Φώτη ώριμο, έμπειρο, υπερήφανο για τη συμμετοχή του στο έργο του Νικήτα για την Αθήνα και γεμάτο όρεξη και δύναμη για ένα καινούριο ξεκίνημα για την πόλη μας, μετά το τέλμα - Καμίνη. Με διάθεση αυτοκριτικής και φανερά διδαγμένος από το παρελθόν, ξεδιπλώνει τους στόχους του για ένα φωτεινό μέλλον για την Αθήνα και τους δημότες της!

"Ονειροπόλος αλλά και ρεαλιστής.
Ενθουσιώδης «έφηβος» αλλά και έμπειρος ενήλικας. Ντόμπρος, χωρίς να κρύβει αυτό που πιστεύει αλλά και με ανοικτά αυτιά μήπως και είναι κάπως αλλιώς. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Νικήτα Κακλαμάνη, τα οποία θαύμασα από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας μου μαζί του. "

 

"Του ζήτησα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2007 και με δέχτηκε.
Μου ανέθεσε δύσκολο αλλά ωραίο έργο. Την Τεχνόπολις. Κάποιες φορές με επέπληξε, άλλες μου είπε μπράβο αλλά πάντα αισθανόμουν, ότι με παρακολουθούσε, γιατί έχει μια εμμονή και βαθιά αγάπη για τον πολιτισμό. Του αρέσει, το κάνει κέφι.
Αυτό το ίδιο κέφι και όρεξη έχει και τώρα που ξανακατεβαίνει για δήμαρχος. Έχει όνειρο, θα μπορούσα να πω όραμα, αλλά δυστυχώς η λέξη «πολυφορέθηκε» και θα μειώσω αυτό που πιστεύει, ότι μπορεί να καταφέρει. Θεωρώ, ότι μετά τον Μιλτιάδη Έβερτ είναι ο δήμαρχος με τα περισσότερα έργα στην Αθήνα.
Ήταν υπερβολικά επίμονος στο να μην τα διαφημίζει, γατί πίστευε ότι φαίνονται. Και πράγματι φαίνονται.
Πώς να κρύψεις το πάρκο στη Ριζάρη, το πάρκο στους Αμπελόκηπους (ΚΑΠΑΨ), το πάρκο στον Προμπονά, το κοινωνικό έργο για τους εκατοντάδες δυστυχισμένους συμπολίτες μας (κοινωνικό φαρμακείο, συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο); Πώς να κρύψεις περισσότερες από 5.000 πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, σε όλες τις πλατείες και πεζόδρομους, στην Τεχνόπολις, στο Αττικό άλσος;
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!Πώς να κρύψεις τα 500 καινούργια αυτοκίνητα για την καθαριότητα και την υπηρεσία πρασίνου και πώς να κρύψεις 12.500 νέα δένδρα που φυτεύτηκαν; Και όμως όλα αυτά τελικά κρύφτηκαν και μπορεί να φταίμε και εμείς, να «καβαλήσαμε το καλάμι» που λέει και ο λαός μας, γιατί πιστέψαμε ότι κάναμε αρκετά έργα και δεν χρειαζόταν να πούμε τίποτα. 
Τώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης λέει Καθαρή Αθήνα, Φωτισμένη Αθήνα, Πράσινο στην πόλη μας, δρόμοι χωρίς λακκούβες, πεζοδρόμια που να μην είναι σπασμένα και συγχρόνως μια Αθήνα πρωτεύουσα της Ευρώπης. Με αεροδρόμιο στο Τατόι ή την Ελευσίνα χωρίς «σπατόσημο», πεζοδρόμηση της οδού Αθηνάς και τζαμί στην περιοχή του Σχιστού σε συγκεκριμένο χώρο.

Για όλα αυτά, λοιπόν, είμαι μαζί με τον Νικήτα έστω και μέσα από το αντάρτικο… ή την ανεξαρτησία…

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα