Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του φοιτητή στα Γιάννενα

LOST - GIAKOUMAKIS
Άκαρπες, μέχρι τώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή από τους Αρμένους του Ρεθύμνου Κρήτης, που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη Γαλακτοκομική Σχολή, στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων.
Οι πληροφορίες για δύσκολες μέρες και ώρες που περνούσε
 
 
 στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ο 20χρονος Βαγγέλης από το Ρέθυμνο, επιβεβαιώθηκαν μέσα από ένα πλήθος μαρτυριών που έφτασαν στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».
Οι καταγγελίες έφθαναν η μία μετά την άλλη και έδειχναν ως υπεύθυνη της εξαφάνισής του, μία ομάδα Κρητικών που του φέρονταν βίαια.
Ήταν κοινό μυστικό στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ότι ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο ευαίσθητος και χαμηλών τόνων νέος, ήταν θύμα bullying.
Μάλιστα πέρυσι, κατά τον πρώτο χρόνο φοίτησης, είχε ενημερωθεί η οικογένεια, και έγινε αλλαγή δωματίου και συγκάτοικου στο Βαγγέλη.
Τα περιστατικά βίας όμως, όπως φαίνεται, δεν σταμάτησαν. Η διεύθυνση της Σχολής, δηλώνει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες που τα επιβεβαιώνουν.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ο αρχηγός της ομάδας που τον κακοποιούσε, Κρητικός κι αυτός, έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε κοντινή πόλη. Τρεις μέρες πριν την εξαφάνιση βρέθηκε πάλι στη Σχολή και πήρε το ίδιο λεωφορείο για τα Γιάννενα με τον αγνοούμενο. Από την ημέρα εκείνη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα νέο στοιχείο που να φωτίζει τα βήματα του Βαγγέλη μετά την απομάκρυνσή του από το δωμάτιο της Σχολής. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα της χθεσινής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, καταρρίφθηκε πλήρως η πληροφορία ότι πήρε το αστικό λεωφορείο, λίγο πριν τις τρεις και κινήθηκε προς την πόλη των Ιωαννίνων.
Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη μετέφερε στην Αγγελική Νικολούλη ότι τον είδε να φεύγει από το δωμάτιο φορώντας μόνο το φούτερ του και παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά του δωματίου. Δεν πρόσεξε ότι τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του τηλέφωνο τα είχε αφήσει πίσω.
Μια φοιτήτρια τον είδε γύρω στις τρεις παρά δέκα το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου στο χώρο της Σχολής κι όχι έξω στη στάση λεωφορείου όπως αρχικά είχε λεχθεί.
Στις εκκλήσεις της εκπομπής ανταποκρίθηκαν μάρτυρες και από τη Σχολή, ανάμεσα τους και η μαγείρισσα. Η γυναίκα, όπως είπε, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής Κατσικά - Ελεούσα στις τρεις παρά δέκα, αλλά δεν είδε μέσα τον Βαγγέλη όπως πίστευαν όλοι.

Το ιστορικό
Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.
 Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε τζιν παντελόνι σκούρο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ζακέτα φούτερ μπλέ σκούρα με κουκούλα που γράφει μπροστά με μεγάλα γράμματα ITALIA.
 


Η δήλωση στις Αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε στις 7 Φεβρουαρίου από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν.                
Οι αστυνομικές Αρχές Ιωαννίνων έχουν στείλει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή. Το ίδιο άκαρπες είναι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες που γίνονται στην περιοχή των Ιωαννίνων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή και της 5ης ΕΜΑΚ.
Οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής θα συνεχιστούν και αναμένεται να επικεντρωθούν στα πολλά στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.                       

Στην προσπάθεια της αναζήτησης, μετά από εισαγγελική εντολή, συμμετέχει και η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού SILVER ALERT, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και οι Εθελοντές Αναζήτησης της Οργάνωσης.
Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, μπορεί να επικοινωνεί με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
 
 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 17 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα