Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ν,Δ, : Άλλο ένα μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης Τσίπρα

N.Δ.: Φτηνή προπαγάνδα και μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης τα 2 νομοσχέδια«Φτηνή προπαγάνδα και μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης» χαρακτηρίζει η ΝΔ τη  παρουσίαση των δύο νομοσχεδίων.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «η άτυπη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου είναι ομολογία ότι η  παρουσίαση των δυο νομοσχεδίων είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης Τσίπρα» και εξηγεί: «Αφού οι ίδιοι παραδέχονται ότι τα νομοσχέδια «είναι ανοιχτά σε παρατηρήσεις και αλλαγές που θα προκύψουν τόσο από τη δημόσια διαβούλευση όσο και από τις περαιτέρω συζητήσεις από τους θεσμούς, έως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης»».
Όσο για την στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στο εξής και μέχρι την συζήτηση των νομοσχεδίων αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά τα ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Εκλογές τώρα, για να απαλλαγεί η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος».
Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:
 «Η άτυπη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου είναι ομολογία ότι η χθεσινή παρουσίαση των δυο νομοσχεδίων, είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα της Κυβέρνησης Τσίπρα.
     Είναι φτηνή προπαγάνδα για αφελείς. Αφού οι ίδιοι παραδέχονται ότι τα νομοσχέδια “είναι ανοιχτά σε παρατηρήσεις και αλλαγές που θα προκύψουν τόσο από τη δημόσια διαβούλευση  όσο και από τις περαιτέρω συζητήσεις από τους θεσμούς, έως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης”.
      Σε ό,τι αφορά τα ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:
     Εκλογές τώρα, για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη Κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα