Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Αθωώνουν» την ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων!

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) 

"Ανάρμοστη συμπεριφορά", η κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων!

Ως «ανάρμοστη συμπεριφορά» χαρακτηρίζουν από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης την κλοπή 15 φιαλιδίων πεθιδίνης που είχε διαπράξει η ξαδέρφη του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πριν ένα χρόνο.

Η Νεκταρία Πολάκη εμφανίστηκε στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ υπό... προστασία και κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα που είναι για τους υπουργούς.
Ο πειθαρχικός φάκελος της απεστάλη από την νέα διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), την αναισθησιολόγο Έλενα Μαυρομάτη, αναφέροντας το όνομα της γιατρού που παραπέμπεται και το πειθαρχικό αδίκημα.
Ο χαρακτηρισμός του αδικήματος της κλοπής ναρκωτικών σκευασμάτων αναφέρεται ως εξής: «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας» και ουσιαστικά... παραπέμπει στην αθώωση της για ένα αδίκημα που η ίδια ομολόγησε ότι διέπραξε πέρυσι τον Μάιο. Και η ποινή της με τον παραπάνω χαρακτηρισμό του αδικήματος αναμένεται να είναι από επίπληξη μέχρι στέρηση αποδοχών.

Πηγή: .iefimerida.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 20 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα