Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πράσινο σκάνδαλο στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας! Προσλήψεις κατά παραγγελία με άνωθεν εντολές!

Επιστολή - κόλαφο για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατέθεσε στην ΕΟΠ μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Στην επιστολή καταγγέλονται μεθοδεύσεις από την πλευρά του Προέδρου της ΕΟΠ, ώστε να μην είναι δυνατή η συμμετοχή συγκεκριμένων μελών του ΔΣ σε συνεδριάσεις του, ενώ καταγγέλεται ρουσφετολογική, καθ΄υπόδειξιν άνωθεν πρόσληψη υπαλλήλου στην Ομοσπονδία!

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλεται, στο ΔΣ της 3/8/11, τέθηκε το θέμα πρόσληψης γραμματέως για την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ. Σημειώνουμε οτι η ΕΠΟΣΚ ουδέποτε είχε υπάλληλο-γραμματείας και μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν από την Ομοσπονδία, και το λογικό θα ήταν να συνεχιστεί το παλιό καθεστώς, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ όμως φαίνεται οτι έχει άλλη άποψη, αφού προσέλαβε υπάλληλο για την ΕΠΟΣΚ, με το επιχείρημα προς τα μέλη του ΔΣ ότι ήταν επιθυμία του ΓΓΑ κυρίου Μπιτσαξή. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει και συγγενική σχέση του ΓΓΑ με το νεοπροσληφθέν άτομο!

Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠ στην επιστολή του, καταγγέλει την Ομοσπονδία για αυθαιρεσίες με συνεχείς προσλήψεις αποτοπαράθυρο χωρίς διαγωνισμό, ενώ ευθύνες για την κακή λειτουργία της ΕΟΠ επιρρίπτει και στους ¨πολιτικούς προϊσταμένους¨ του προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος όπως αναφέρεται, είναι μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ενώ εργάζεται στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Άλλες αποκαλύψεις για την φαύλη λειτουργία της ΕΟΠ, τις επόμενες ημέρες....

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ