Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας»: …μια εβδομάδα αφιερωμένη στη «γυναίκα»…!

…μια εβδομάδα αφιερωμένη στη «γυναίκα»…!

Δευτέρα  05/03 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μαγειρεύει πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα και φιστίκια και ύστερα η Λίλα, μας δίνει πληροφορίες για το φιστίκι Αιγίνης! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, οι οποίες μας μιλούν σχετικά με την μεσοθεραπεία. Συνεχίζουμε με προτάσεις για ένα εντυπωσιακό χτένισμα, τύπου «μισό μισό» και ακολουθεί λίγη γυμναστική. Προχωράμε με μια έρευνα για το πώς οι γυναίκες κυριαρχούν τελικά στη χρήση των κοινωνικών δικτύων. Ακολουθούν προτάσεις μακιγιάζ για βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες. Στη συνέχεια, ένα αφιέρωμα στην ερμηνεύτρια Amy Winehouse και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με την Υπεύθυνη του Pure Bliss, κα Βασιλεία Πανέλη. Η χαρά της ζωής σ’ ένα café στο κέντρο της Αθήνας!
 Τρίτη 06/03 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει χταπόδι ραγού με βίδες και η Λίλα μας μιλάει για τη δίαιτα του χταποδιού. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και η δερματολόγος κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν για το μπότοξ κατά των ρυτίδων. Στη συνέχεια προτάσεις styling στο ντύσιμό μας και αξεσουάρ για διαφορετικές εμφανίσεις από νέους σχεδιαστές. Συνεχίζουμε με μια έρευνα για την εξέλιξη της γυναίκας μέσα στους αιώνες. Προχωράμε με την θεατρική παράσταση «Το Τάβλι» και μιλάμε με τους πρωταγωνιστές, Νίκο Ορφανό και Κωνσταντίνο Κάππα και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με ένα αφιέρωμα στην σπουδαία Αγκάθα Κρίστι.

Τετάρτη 07/03 : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει σαλάτα παστουρμά με ντάκο. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τα κρέας του βούβαλου. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με την πηγή της νεότητας, το υαλουρονικό οξύ. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και συνεχίζουμε με τα «must» αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα! Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με το γεγονός ότι οι γυναίκες πλήττουν πιο εύκολα μέσα στον γάμο, αλλά και προτάσεις για ένα όμορφο χτένισμα «σινιόν»! Συνεχίζουμε με προτάσεις γυναικείας μόδας και κλείνουμε την εκπομπή με την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ἡ Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης» από την συγγραφέα κα Εύα Πετροπούλου, που έγινε με στόχο, μέρος των εσόδων να ενισχύσουν και τους σκοπούς της ΜΚΟ Γραμμής Ζωής.

Πέμπτη 08/03 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει γαρίδες με κοτόπουλο και ανανά. Ακολουθεί η Λίλα που μας μιλάει για τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν για την αποτρίχωση με laser. Συνεχίζουμε με τα cine news, αλλά και με την επιστροφή της ταινίας «Τιτανικός».. σε 3D! Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με την γυναικεία ομορφιά που… «παίρνει μυαλά», αλλά και hair styling tips για εντυπωσιακά χτενίσματα. Προχωράμε με ακόμη μια έρευνα για το πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα, ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης και κλείνουμε την εκπομπή με την ιστορία της Μπάρμπι… της πιο όμορφης κούκλας όλων των εποχών.

Παρασκευή 09/03 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, μαγειρεύοντας ταχινόσουπα. Στη συνέχεια η Λίλα, που μας μιλάει για το ταχίνι. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τη δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με τη θεραπεία της ακμής του προσώπου. Στη συνέχεια προτάσεις χτενισμάτων για όμορφα, κυματιστά μαλλιά και προχωράμε με ένα αφιέρωμα στις διάσημες γυναίκες –σύμβολα του στυλ! Συνεχίζουμε με μια Έκθεση Φωτογραφίας, με την επιμέλεια του ίδιου του Antonio Banderas και θέμα τη.. γυναίκα και ακολουθεί μια έρευνα για το πώς βλέπουν οι άνδρες τη γυναικεία ομορφιά. Κλείνουμε την εκπομπή, με ένα αφιέρωμα στην απόλυτη ελληνίδα σταρ, την Άννα Βίσση.

http://blue-force-blog.blogspot.com/2012/02/blue-force-blog_28.html

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα