Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρώματα Ελλάδας : 14 - 18 Ιανουαρίου 2013



Δευτέρα  14/01  : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα! Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει σούπα τραχανά χωριάτικο, ενώ η Λίλα μας δίνει tips για ένα... art de la table. Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και τον ενδοκρινολόγο κ. Ανδρέα Θωμόπουλο, οι οποίοι μας μιλούν σχετικά με την συνέπειες στον οργανισμό μας, από την κατανάλωση… σοκολάτας. Συνεχίζουμε με προτάσεις χτενισμάτων για τέλειες μπούκλες, αλλά και με γυναικεία μόδα για τον χειμώνα του 2013. Προχωράμε με μια έρευνα σχετικά με το γεγονός ότι πλέον και οι άνδρες επισκέπτονται  ινστιτούτα αισθητικής και ακολουθεί μια ακόμη έρευνα σχετικά με το πόσο καλό μας κάνει να υποκύπτουμε μερικές φορές σε γευστικούς πειρασμούς! Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με μια συνέντευξη με τον νέο και ανερχόμενο ηθοποιό Δημήτρη Λιακόπουλο.

Τρίτη 15/01  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει ρολό κιμά με αυγό, ενώ η Λίλα μας μιλάει για την αγάπη για τη φύση και την ποιοτική διατροφή. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο χειρουργός ορθοπαιδικός κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, μας μιλούν σχετικά με την οστεοπόρωση και την πρόληψη της με τη χρήση κολλαγόνου. Στη συνέχεια, έκάνουμε μια βόλτα με μια Mercedes SLS AMG Roadster. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με την πολλή δουλειά, η οποία… «τρώει» τον αφέντη! Συνεχίζουμε με την διατροφολόγο κα Σοφία Ελευθερίου, η οποία μας μιλάει για το πόσο καλό κάνει το νερό στη διατροφή μας. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα αφιέρωμα στο παραδοσιακό πατρινό ποτό, την τεντούρα.

Τετάρτη 16/01  : Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει μυδομακαρονάδα. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για τα μύδια. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο, μας μιλούν σχετικά με την κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση. Προχωράμε με μια επίσκεψη σε έναν νέο χώρο εστιατορίου, όπου θα βρούμε αυθεντική ιταλική pizza και συνεχίζουμε με ένα αφιέρωμα στον διαβόητο Αλ Καπόνε! Ακολουθεί μια έρευνα για ένα μηχάνημα γυμναστικής… ολόκληρο γυμναστήριο, αλλά και ακόμη μία για τον πρόωρο τοκετό, όταν το μωρό.. βιάζεται. Συνεχίζουμε με γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για την κόκκινη θεά, την Ferrari. Κλείνουμε την εκπομπή με προτάσεις hair styling και ένα χτένισμα τύπου.. «μισό-μισό».

Πέμπτη 17/01 : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει βελουτέ πατατόσουπα, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τις παραλλαγές του cheesecake. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, η οποία με τον χειρουργό οφθαλμίατρο κ. Ιωάννη Μαργέτη, μας μιλούν σχετικά με την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Προχωράμε με τα cine news, αλλά και με ένα ρεπορτάζ για σχετικά με το ΚΕΜΕΛ και τη δράση του. Ακολουθεί μια πρόταση χτενίσματος, για μια νεανική αλογοουρά σε μακριά ίσια μαλλιά. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την Μαρία Λουϊζα Βούρου, η οποία μας μιλάει για τον καλύτερο σύμμαχο ζωής, το κολλαγόνο.

Παρασκευή 18/01 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει κρέμα βανίλιας, ενώ η Λίλα μας μιλάει για τη βρώμη. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που, με τον χειρουργό οφθαλμίατρο κ. Ιωάννη Μαργέτη, μας μιλούν σχετικά με το γλαύκωμα. Συνεχίζουμε με προτάσεις νυφικών για τον χειμώνα του 2013 και ακολουθεί λίγη γυμναστική. Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στην Τζένιφερ Άνιστον, αλλά και μια πρόταση μακιγιάζ, για το κατάλληλο, όταν πρόκειται να παραβρεθούμε σε μια επαγγελματική συνέντευξη. Κλείνουμε την εκπομπή μας με ένα ταξίδι μέχρι την μαγευτική Γρανάδα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ