Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δεύτερη μέρα σήμερα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, κατά των απολύσεων και του μέτρου της διαθεσιμότητας, με τις περισσότερες υπηρεσίες του Δημοσίου να υπολειτουργούν.

Εφοριακοί, καθηγητές, δάσκαλοι και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού απεργούν σήμερα, ενώ στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.
Επίσης, 48ωρες κυλιόμενες απεργίες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν τα Κέντρα Υγείας, οι προνοιακές μονάδες, το ΕΚΑΒ, αλλά και οι πλοηγικές υπηρεσίες στα περισσότερα λιμάνια της χώρας.
Αύριο, θα συνεδριάσει η ΑΔΕΔΥ, από κοινού με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών μελών της, για να εκτιμηθούν οι εξελίξεις και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.
Από την πλευρά τής ΓΣΕΕ, αναφέρεται ότι αναμένει τις αποφάσεις των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών μελών της, βάσει των οποίων θα καθορίσει την περαιτέρω στάση της. Εξάλλου, έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της διοίκησης της Συνομοσπονδίας, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

Με εντολή της αστυνομίας από το πρωί και μέχρι... νεωτέρας ουσιαστικά όλο το κέντρο, πλην της Ομόνοιας θα ξεμείνει από μετρό λόγω των συλλαλητηρίων και συγκεντρώσεωνΈτσι από τις 11:30 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Πανεπιστήμιο και θα μείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

πηγή: NEWSIT

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ