Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ανάσταση με την οικογένειά της θα κάνει η κα Σοφία!

FOUND - KALOGIROU
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Σοφίας Καλογήρου
Η περιπέτεια της κας Σοφίας Καλογήρου, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Καλογήρου, η οποία εξαφανίσθηκε την 18/04/2014 από τη Μονή Αγίας Τριάδος, στα Εξαμίλια Κορινθίας είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε  το πρωί της 18/04/2014  από τη Μονή Αγίας Τριάδος, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όπου διαμένει. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVERALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 19/04/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση της ηλικιωμένης. Η κα Καλογήρου εντοπίστηκε από κάτοικο, να περιπλανάται στην περιοχή.
Η

Το θαύμα της φύσης!
6940784526, meditext.ath@gmail.com 

92χρονη, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
 
 
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ