Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ, ΤΗΓΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!

Μεγάλος μπελάς το τηγάνισμα του μπακαλιάρου, του παραδοσιακού φαγητού της 25ης Μαρτίου, ειδικά όταν οι μπαμπάδες αναλαμβάνουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στην κουζίνα...


Λάδια παντού, που πετάγονται ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία και μια κουζίνα... αγνώριστη!

Υπάρχουν δύο τρόποι, ξεκούραστοι και πρακτικοί για να αποφύγουν οι μπαμπάδες όλο αυτό, μαζί με τη γκρίνια της μαμάς που ακολουθεί!

1. Αφήστε τη μαμά να μαγειρέψει ΚΑΙ σήμερα! Ξέρει να μεταχειριστεί καλύτερα την κουζίνα της.

2.  Φάτε έξω! Οι ταβερνιάρηδες κλέφτες θα γίνουν;

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ