Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Μνημόνιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με αυξήσεις φόρων

"Αυτή τη στιγμή δολοφονείται η μεσαία τάξη κι ο υγιής επιχειρηματίας γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βάλει το χέρι του στις δημόσιες δαπάνες έχοντας κληρονομήσει την πελατειακή κρατικιστική λογική του ΠΑΣΟΚ του '80."
Περιοδεία στο Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φαρκαδόνα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε Νεοδημοκράτες, επισήμανε τον κίνδυνο για επιστροφή σεναρίων Grexit αν στο Eurogroup δεν υπάρξει ένδειξη ότι κάτι πηγαίνει καλά. "Οι τράπεζες δεν θα βρουν τα κεφάλαια που χρειάζονται για να επιβιώσουν κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στραφεί στη φορολόγηση των πολιτών, ενώ είναι γνωστό ότι έχει ξεπεραστεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων, σύμφωνα με έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Η Νέα Δημοκρατία βέβαια δεν θα ψηφίσει καμία αύξηση φόρων, καθώς πιστεύουμε ότι υπάρχουν ισοδύναμα που δεν πλήττουν τον Έλληνα φορολογούμενο", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
 
Εδώ μπορείτε να βρείτε 3 συγκεκριμένες προτάσεις του Κυριάκου, για τη μείωση φόρων που θα λειτουργήσουν ως κίνητρα για να δοθούν ανάσες στην αγορά ακινήτων.

Αλέξης Τσίπρας μας έβαλε σε ένα αχρείαστο μνημόνιο που δεν μπορεί να εφαρμόσει και δεν μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με αυξήσεις φόρων. Αυτή τη στιγμή δολοφονείται η μεσαία τάξη κι ο υγιής επιχειρηματίας γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βάλει το χέρι του στις δημόσιες δαπάνες έχοντας κληρονομήσει την πελατειακή κρατικιστική λογική του ΠΑΣΟΚ του '80. Αν η Νέα Δημοκρατία είχε παραμείνει στην Κυβέρνηση τον Ιανουάριο, κι από το Μνημόνιο θα είχαμε βγει αλλά και θα αναπτυσσόμασταν με ρυθμό 3%" τονίζει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ν.Δ. και συνεχίζει: 
"Η κυβέρνηση μάλιστα εκτός από τα οικονομικά μας έδειξε την ανεπάρκειά της και στο προσφυγικό. Αφού κατέστησε σαφές ότι η Ελλάδα είναι ο ευκολότερος δρόμος για να μπεις στην Ευρώπη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα επιτρέποντας στον πρόεδρο της Κομισιόν να κάνει εξαιρετικά άστοχες δηλώσεις περί κοινών περιπολιών Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο. Η λύση στο πρόβλημα είναι να γίνει ένας διαχωρισμός προσφύγων κι οικονομικών μεταναστών κι έπειτα ο επιμερισμός του προσφυγικού βάρους σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αν οι πρόσφυγες εγκλωβιστούν στην Ελλάδα τότε οι διαστάσεις του προβλήματος θα είναι απρόβλεπτες."
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα