Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΠΟΤΕ: Η ΕΛ.Ο.Τ εξακολουθεί να παρανομεί αγνοώντας προκλητικά τις αποφάσεις τις Ελληνικής δικαιοσύνης


Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, παρά το θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά την καταγγελία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ σχετικά με τη νομική υπόσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό, συνεχίζει συνεργάζεται με την εν λόγω Ένωση και να αναγνωρίζει τον πρόεδρό της, τοποθετώντας τον μάλιστα, με αυτή του την ιδιότητα σε επιτροπές που συγκροτεί. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΟΤ,
ο κ. Θεόδωρος Ζηνέλης, ορίζεται μέλος της επιτροπής "η οποία θα είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή του ανθρωπιστικού προγράμματος Taekwondo Humanitarian Foundation.", με την ιδιότητά του ως προέδρου της ¨΄Ενωσης", που σύμφωνα με την καταγγελία του ΣΠΟΤΕ δεν υπάρχει!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΟΤ:
"Τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:
Πρόεδρος: Δρ. Λέανδρος Λεφάκης, Α' Αντιπρόεδρος ΕΛΟΤ, Πανεπιστημιακός
Μέλος: Χρήστος Μανώλης , Ταμίας ΕΛΟΤ και Πρόεδρος Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)
Μέλος: Μάκης Καρανταγλής, Πρόεδρος Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ)
Μέλος: Κωνσταντίνος Καλούδης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ηλιούπολης
Μέλος: Αντώνιος Παππάς, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής ΕΛ.Ο.Τ.
Μέλος: Θεόδωρος Ζηνέλλης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό (ΠΕΔΠΟΤ)
Μέλος: Παντελής Εφραιμίδης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό (ΠΑΣΠΟΑΤ)
Μέλος ex officiο: Νικόλαος Θωμαίδης, Πρόεδρος ΕΛΟΤ και Μέλος Δ.Σ. Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ΕΤU)
Μέλος ex officiο: Μιχάλης Φυσεντζίδης, Γεν. Γραμματέας ΕΛΟΤ και Μεσογειακής Ένωσης Ταεκβοντό (ΜΤU)"
Ωστόσο, η ΣΠΟΤΕ έχει καταγγείλει δημόσια από τα κοινωνικά δίκτυα, οτι το Δ.Σ. της "Ένωσης" δεν έχει ποτέ συγκροτηθεί σε σώμα, ενώ και το εν λόγω Σωματείο έχει διαλυθεί με την 1357/15 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών της 17/7/2015! Δείτε την καταγγελία ΕΔΩ.

Ο ΣΠΟΤΕ, με χθεσινή ανακοίνωσή του, καταγγέλει οτι "ακόμα μέχρι και σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό συνεχίζει να συνεργάζεται και να χρησιμοποιεί έναν φορέα, ο οποίος δεν είχε ποτέ του νομική υπόσταση." ... "η ΕΛ.Ο.Τ εξακολουθεί να παρανομεί αγνοώντας προκλητικά τις αποφάσεις τις Ελληνικής δικαιοσύνης." καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΠΟΤΕ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 5-2-2016,  Δελτίο Τύπου


Φίλοι Προπονητές του Ολυμπιακού Ταεκβοντό:

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι ακόμα μέχρι και σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό συνεχίζει να συνεργάζεται και να χρησιμοποιεί έναν φορέα, ο οποίος δεν είχε ποτέ του νομική υπόσταση.


Θέλουμε να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά τους προπονητές του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντο οτι μετά την 1357/15 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών στις 17/7/2015 κρίθηκε, αποφασίστηκε και διατάχθηκε η διάλυση του πανελλήνιου συνδέσμου διπλωματούχων προπονητών Ταεκβοντο και ως εκ τούτου η οποιαδήποτε άμεση η έμμεση δραστηριοποίηση του είναι παράνομη. 


Για τα παραπάνω έχουν ενημερωθεί με εξώδικο κοινοποίηση οι φερόμενοι διοικούντες του παράνομου φορέα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, ο Υπουργός Αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Επίσης έχουμε κοινοποιήσει τα παραπάνω με επιστολή μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων.

Άν και ο Σύνδεσμος μας προέβη στις παραπάνω ενέργειες η ΕΛ.Ο.Τ εξακολουθεί να παρανομεί αγνοώντας προκλητικά τις αποφάσεις τις Ελληνικής δικαιοσύνης , ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος ώστε να θωρακίσουμε τα νόμιμα δικαιώματα των μελών-προπονητών.

Με τιμή

ΣΠΟΤΕ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ