Επιστήμονες του Temple, έχουν καταφέρει να μειώσουν τα λιπαρά της σοκολάτας;
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να απολαύσει κάποιος μια σοκολάτα.... Είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά, κάνει καλό στην
καρδιά, την κυκλοφορία αλλά και στη διάθεση μας. Το μόνο της μειονέκτημα
είναι ότι είναι γεμάτη λιπαρά. Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε από την
Εθνική Ακαδημία Επιστημών (PNAS) αποκαλύπτει πως οι επιστήμονες στο
Πανεπιστήμιο Temple βρήκαν επιτέλους έναν τρόπο που μπορεί να μετατρέψει
την αγαπημένη λιχουδιά όλων σε απόλαυση δίχως τύψεις.
Κροκέτα μπριάμ με ντιπ από ανεβατό Γρεβενών
-
Το μπριάμ, είναι από τα αγαπημένα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας!
Εδώ, το εξελίσουμε σε τραγανή κροκέτα, που συνοδευόμενη από το δροσερό ντιπ
που προτείν...
Σχόλια