Επιστήμονες του Temple, έχουν καταφέρει να μειώσουν τα λιπαρά της σοκολάτας;
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να απολαύσει κάποιος μια σοκολάτα.... Είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά, κάνει καλό στην
καρδιά, την κυκλοφορία αλλά και στη διάθεση μας. Το μόνο της μειονέκτημα
είναι ότι είναι γεμάτη λιπαρά. Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε από την
Εθνική Ακαδημία Επιστημών (PNAS) αποκαλύπτει πως οι επιστήμονες στο
Πανεπιστήμιο Temple βρήκαν επιτέλους έναν τρόπο που μπορεί να μετατρέψει
την αγαπημένη λιχουδιά όλων σε απόλαυση δίχως τύψεις.
Κροκέτα μπακαλιάρου με σάλτσα από ψητό παντζάρι
-
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια ξεχωριστή θαλασσινή γεύση, που συναντάμε πολύ
συχνά στο ελληνικό τραπέζι, καθώς συνάδει γευστικά ...
Σχόλια