Παντζάρια: Βελτιώνουν ταχύτητα και αντοχή, μειώνουν την πίεση και τον κίνδυνο άνοιας
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον
οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου
και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα
αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει
την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Καγιανάς
-
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι από τα δημοφιλέστερα
φαγητά του καλοκαιριού.
Για πρωινό, για γεύμα, ή για ένα γρήγορο και χορταστικ...
Σχόλια