Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον
οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου
και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Σχόλια