Παντζάρια: Βελτιώνουν ταχύτητα και αντοχή, μειώνουν την πίεση και τον κίνδυνο άνοιας
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον
οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου
και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα
αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει
την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Τα λάθη που κάνεις με το αντηλιακό σου
-
Έχεις ακούσει πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακό το καλοκαίρι...
Είσαι σίγουρη όμως πως προστατεύεσαι σωστά;
Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που ...
Πέννες με σπανάκι, σέσκουλα και φέτα
-
Το σπανάκι είναι μια τροφή ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες A,B,C, σε φυτικές
ίνες, σε σίδηρο, μαγγάνιο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ.
Μπορεί τα παιδιά να μην το ...
Σχόλια