Παντζάρια: Βελτιώνουν ταχύτητα και αντοχή, μειώνουν την πίεση και τον κίνδυνο άνοιας
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον
οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου
και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα
αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει
την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Βρέθηκε σώα η 84χρονη
-
Η περιπέτεια της κας KAUR HARCHARAN έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία
των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η 84χρονη, βρίσκεται πλέον
κοντά...
Κροκέτα μπακαλιάρου με σάλτσα από ψητό παντζάρι
-
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια ξεχωριστή θαλασσινή γεύση, που συναντάμε πολύ
συχνά στο ελληνικό τραπέζι, καθώς συνάδει γευστικά ...
Σχόλια