Παντζάρια: Βελτιώνουν ταχύτητα και αντοχή, μειώνουν την πίεση και τον κίνδυνο άνοιας
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον
οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου
και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.
Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα
αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει
την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.
Πάτρα: Εξαφάνιση ηλικιωμένου
-
Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου.
Ο Γεώργιος Σκανδάλος, 85 ετών, εξαφανίστηκε από την παραλία του
Καστελλόκαμου, στην Πάτρα, όπου έκανε διακο...
Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και θυμάρι
-
Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, με κύριο συστατικό το κοτόπουλο, που
συνοδεύεται με μανιτάρια, μουστάρδα και θυμάρι.
Δείτε τη συνταγή:
*Υλικά για ...
Σχόλια