Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - Η Δική Μου Πόλη! Χρήστος Τσιγαρίδας: Τα παιδιά θα δώσουν στον συνδυασμό μας την ιδέα του εμβλήματος του!

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - Η Δική Μου Πόλη!
Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την πόλη μας.


Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Χρήστος Τσιγαρίδας. 
Με ανακοίνωσή του, προκηρύσσει ουσιαστικά διαγωνισμό για τη σχεδίαση του εμβλήματος του Συνδυασμού του, στον οποίο όμως θα πάρουν μέρος παιδιά 5 - 12 ετών!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού: "Θεωρώντας, λοιπόν, ότι τα παιδιά μας, οι κληρονόμοι των πεπραγμένων μας, πρέπει όχι μόνο να έχουν λόγο σε όσα σχεδιάζουμε, αλλά και με την καθαρότητα και την αγνότητα της σκέψης και την αθωότητα της ψυχής τους μπορούν να μας καθοδηγήσουν σε δρόμους που καταλήγουν στο μοντέλο της πόλης που θέλουν,
σκέφτηκα ότι ένας καλός τρόπος για να μας «καταθέσουν» το «όνειρό τους» για τον τόπο μας, είναι μια ζωγραφιά σε ένα κομμάτι χαρτί, όπου ένα παιδί μπορεί να χωρέσει όλα όσα σκέφτεται κι ονειρεύεται!", ενώ καταλήγει τονίζοντας: "Η εικόνα, λοιπόν, που θα προτείνουν τα παιδιά μας για την πόλη μας, θα γίνει έμβλημα και σημαία μας, στην πορεία του συνδυασμού μας προς τις δημοτικές εκλογές, δεσμεύοντας όλους μας για την άοκνη προσπάθεια για την πραγματοποίησή της!" 

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - Η Δική Μου Πόλη!
Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την πόλη μας.

 
Όπως γνωρίζετε, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Σαρωνικού.

Στην προσπάθεια αυτή, έχω ήδη απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους ανεξαρτήτως τους συνδημότες μας, για την ενεργή και ειλικρινή συμμετοχή τους, ώστε να επιτύχουμε όλοι μαζί τον τελικό σκοπό, που είναι να δώσουμε νέα πνοή στον Σαρωνικό, νέα πνοή στην πόλη μας, να αρχίσουμε να «οικοδομούμε» ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, στον τόπο μας.

Θεωρώντας, λοιπόν, ότι τα παιδιά μας, οι κληρονόμοι των πεπραγμένων μας, πρέπει όχι μόνο να έχουν λόγο σε όσα σχεδιάζουμε, αλλά και με την καθαρότητα και την αγνότητα της σκέψης και την αθωότητα της ψυχής τους μπορούν να μας καθοδηγήσουν σε δρόμους που καταλήγουν στο μοντέλο της πόλης που θέλουν, σκέφτηκα ότι ένας καλός τρόπος για να μας «καταθέσουν» το «όνειρό τους» για τον τόπο μας, είναι μια ζωγραφιά σε ένα κομμάτι χαρτί, όπου ένα παιδί μπορεί να χωρέσει όλα όσα σκέφτεται κι ονειρεύεται!

Καλώ λοιπόν όλους σας να επιτρέψετε και να παρακινήσετε τα παιδιά του ο καθένας, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, με μια ζωγραφιά, ένα σχέδιο, με θέμα : «Σαρωνικός – Η δική μου πόλη».
 

- Θα είναι ένα είδος διαγωνισμού, στον οποίο καλώ να συμμετέχουν όλα τα παιδιά του Δήμου μας, ηλικίας 5 – 12 ετών.
- Οι διαγωνιζόμενοι, μπορούν να αποστείλουν τα σχέδια τους ηλεκτρονικά στο e-mail μου: tsigaridasxristos@gmail.com ή στο inbox της σελίδας μου στο facebook: https://www.facebook.com/christsigaridas/?ref=bookmarks
- Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των εργασιών είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2018.
- Όλες οι εργασίες, θα δημοσιευθούν στη σελίδα μου στο facebook.
- Όλες οι εργασίες, θα αξιολογηθούν από επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν και ειδικοί της τέχνης από τον Δήμο μας (καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί κ.α.). Η βαθμολογία της επιτροπής, θα συνυπολογισθεί με τα likes που θα συγκεντρώσει η κάθε εργασία στη σελίδα μου στο facebook, ώστε να προκύψουν οι τρεις πρώτες. 

- Οι τρεις καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση και στους δημιουργούς τους θα απονεμηθεί έπαινος και θα δοθεί ως δώρο ένα βιβλίο ανάλογο με την ηλικία τους. 
- Η εργασία που θα κριθεί ως η καλύτερη (1η), θα δώσει στον συνδυασμό μας την ιδέα του εμβλήματος του!

Η εικόνα, λοιπόν, που θα προτείνουν τα παιδιά μας για την πόλη μας, θα γίνει έμβλημα και σημαία μας, στην πορεία του συνδυασμού μας προς τις δημοτικές εκλογές, δεσμεύοντας όλους μας για την άοκνη προσπάθεια για την πραγματοποίησή της!

Χρήστος Τσιγαρίδας

Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού
Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα