Η φασολάδα ή φασουλάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά
πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ιδιαίτερα συνηθισμένη το χειμώνα, αν τη
συνοδεύσουμε με λίγο χωριάτικο λουκάνικο, όπως μας προτείνει ο σεφ Παναγιώτης Μουτσόπουλος, είναι ιδανικό φαγητό για τις κρύες
μέρες!
Τα λάθη που κάνεις με το αντηλιακό σου
-
Έχεις ακούσει πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακό το καλοκαίρι...
Είσαι σίγουρη όμως πως προστατεύεσαι σωστά;
Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που ...
Πέννες με σπανάκι, σέσκουλα και φέτα
-
Το σπανάκι είναι μια τροφή ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες A,B,C, σε φυτικές
ίνες, σε σίδηρο, μαγγάνιο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ.
Μπορεί τα παιδιά να μην το ...
Σχόλια