Η φασολάδα ή φασουλάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά
πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ιδιαίτερα συνηθισμένη το χειμώνα, αν τη
συνοδεύσουμε με λίγο χωριάτικο λουκάνικο, όπως μας προτείνει ο σεφ Παναγιώτης Μουτσόπουλος, είναι ιδανικό φαγητό για τις κρύες
μέρες!
Εξαφάνιση 59χρονου στα Πετράλωνα
-
Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου.
Ο Αθανάσιος Τερζάκης, 59 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα
Πετράλωνα, στην Αθήνα, το πρωί της 06/04/25...
Κροκέτα μπακαλιάρου με σάλτσα από ψητό παντζάρι
-
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια ξεχωριστή θαλασσινή γεύση, που συναντάμε πολύ
συχνά στο ελληνικό τραπέζι, καθώς συνάδει γευστικά ...
Σχόλια