Η φασολάδα ή φασουλάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά
πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ιδιαίτερα συνηθισμένη το χειμώνα, αν τη
συνοδεύσουμε με λίγο χωριάτικο λουκάνικο, όπως μας προτείνει ο σεφ Παναγιώτης Μουτσόπουλος, είναι ιδανικό φαγητό για τις κρύες
μέρες!
Καγιανάς
-
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι από τα δημοφιλέστερα
φαγητά του καλοκαιριού.
Για πρωινό, για γεύμα, ή για ένα γρήγορο και χορταστικ...
Σχόλια