Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νέα μέτρα: Μπαρ στην Κρήτη έκλεισε τα μεσάνυχτα με τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ

Επιχειρηματίας στην Κρήτη πέρασε το δικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού με το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών τα μεσάνυχτα

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού τα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.

Οι επιχειρήσεις εστίασης στην Κρήτη κλείνουν πλέον τα μεσάνυχτα, οπότε και κάποιοι θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Το βράδυ της Παρασκευής τα μπαράκια έκλεισαν στις 00:00 όπως κάθε βράδυ από τις 11 Αυγούστου και την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ένα μπαρ στα Χανιά αποφάσισε να κλείσει υπό τους ήχους του «Ήλιου» του ΠΑΣΟΚ.

Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες από τη Δευτέρα ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, ανήκουν:

  • η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,
  • οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και
  • οι Δήμοι Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ