Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Περιστέρι: Επιχείρηση της αστυνομίας τώρα στην Βεάκη α λα Βαρνάβα




Το σχέδιο "πλατεία" έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή με ξεκίνημα στο Περιστέρι.
Μετά τα απανωτά κορονοπάρτι σε πλατείες το περασμένο σαββατοκύριακο, το ερώτημα που έκαναν όλοι ήταν το γιατί δεν επενέβαινε η αστυνομία, με την κυβέρνηση να εξηγεί πως δεν υπήρξε παρέμβαση στους χώρους που συγκεντρώνονταν τόσος πολύς κόσμος, διότι περαιτέρω αστυνομική παρουσία θα οδηγούσε, ενδεχομένως, σε επεισόδια και μεγαλύτερη διασπορά του ιού.

Η «απάντηση», λοιπόν, που υιοθετήθηκε έχει στο επίκεντρο την «πρόληψη» αντί της «καταστολής». Με «μοντέλο Βαρνάβα» λοιπόν, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Βεάκη, στο Περιστέρι, ώστε να μην ξεκινήσει καν κάποιο κορονοπάρτι.

Αστυνομικοί από την Ομάδα ΟΔΟΣ, τροχαίας και ΟΠΚΕ, καθώς και αστυνομικοί ήπιων περιπολιών και διαχείρισης, βρίσκονται στην πλατεία για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και κορονοπάρτι όπως αυτά που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τονίζουν στους πολίτες ότι δεν επιτρέπονται τα πάρτι ενώ θα κάνουν ελέγχους και στα καταστήματα για ηχορύπανση και για οποιαδήποτε άλλη παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή, 16.04.2021, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν από νωρίς στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και παρέμειναν μέχρι αργά στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συγκέντρωση πολλών εκατοντάδων νέων, μετά από πολλές μέρες. Το σχέδιο που πέτυχε επαναλήφθηκε και το σαββατοκύριακο με την πλατεία Βαρνάβα να παραμένει «ήσυχη».

Το ίδιο, λοιπόν, γίνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Βεάκη, στο Περιστέρι. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους για τις μετακινήσεις και όλα δείχνουν πως το σχέδιο επαναλαμβάνεται ώστε να μην στηθεί κάποιο πάρτι στο σημείο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ