Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μέχρι “τελικής πτώσης” οι έμποροι της Αχαΐας. Ετοιμάζονται για Μαξίμου


Ανυποχώρητοι είναι οι έμποροι της Αχαΐας και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας όπως τονίζουν το αυτονόητο, δηλαδή να ανοίξουν και τα δικά τους καταστήματα όπως συνέβη σε όλη τη χώρα, καθώς αυτά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν αιτίες μετάδοσης και υπερμετάδοσης του κορονοϊού.
Αυτό αποφασίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (ΧΘΕΣ) σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι της Αχαΐας. ο δήμαρχος Πατρέων Κώστα Πελετίδης, παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδα.

Σύμφωνα με την απόφαση, αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου στις 7:00 το απόγευμα, σε μία τελευταία προσπάθεια να σταλεί στην κυβέρνηση το μήνυμα του Εμπορικού κόσμου της Αχαΐας, που δεν είναι άλλο, από το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων.

Η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται από τους εμπόρους της Αχαΐας η πιο σημαντική, καθώς είναι και η ημέρα συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. με τον εμπορικό κόσμο να αναμένει μεταβολή της στάσης τους, περιμένοντας να σηματοδοτήσει και το άνοιγμα του λιανεμπορίου στον νομό.

Εάν και την Τετάρτη δεν υπάρξει θετική εξέλιξη τότε ήδη στο σχεδιασμό έχει ενταχθεί κινητοποίηση με ανέβασμα των εμπόρων της Αχαΐας και αντιπροσωπειών των εμπορικών συλλόγων στο Μέγαρο Μαξίμου.


πηγή: patrastimes.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ