Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σεπόλια: Εκτέλεση με 8 σφαίρες - Ποιος είναι ο 32χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε


Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 32χρονου στα Σεπόλια.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας μόλις είχε φτάσει στην καφετέρια στη Δυραχίου όταν άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε σε κεφάλι και σώμα με οκτώ σφαίρες μπροστά στους θαμώνες. Ο δράστης διέφυγε από την οδό Αμβρακίας όπου τον περίμενε συνεργός του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος που μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό έφτασε στην καφετέρια και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που το θύμα δεχόταν επίθεση. αυτή Αυτ
ή ήταν η τέταρτη (!) φορά που το θύμα δεχόταν πυρά:
Η πρώτη, είχε σημειωθεί το 2008 στην Αχαρνών.
Η δεύτερη, το 2019 στον σταθμό Λαρίσης.
Η τρίτη, πριν τέσσερις μήνες στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η τέταρτη σήμερα, Κυριακή 30.05.2021, η οποία ήταν και η «φαρμακερή», καθώς ο άνδρας έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς…

Με ποια υπόθεση συνδέεται η εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες πως η εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμορία (με σχέσεις με την Αλβανική Μαφία) που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με το iefimerida.gr ότι ο νεκρός πλέον, ήταν πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας της αλβανικής μαφίας, η οποία στο πλαίσιο δολοφονικού ξεκαθαρίσματος με αντίπαλη ομάδα ομοεθνών τους, τη διετία 2007-2008 φέρεται να εμπλέκεται σε 12 ανθρωποκτονίες και 10 απόπειρες.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν από την επίθεση στον σταθμό Λαρίσης τον Φεβρουάριο, ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα πιστόλι, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Είχε αφεθεί ελεύθερος και την ίδια μέρα, καθώς κινούνταν στην Πλατεία Αττικής, δέχθηκε και τότε πυροβολισμούς από δύο επιβάτες ταξί.

Οι κατηγορίες εις βάρος του 32χρονου Αλβανού

Ο 32χρονος από την Αλβανία, που εκτελέστηκε στα Σεπόλια, κατηγορούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στις 20 Ιουλίου 2007, άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 26 Μαΐου 2019 τον είχαν πυροβολήσει στον Σταθμό Λαρίσης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η πρώτη συμμορία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αποτελείτο από 9 Αλβανούς υπηκόους, και η δεύτερη από 5 ομοεθνείς τους, ανάμεσά τους και ο 32χρονος. Αρκετά μέλη των εν λόγω εγκληματικών οργανώσεων βρίσκονται έγκλειστοι, ενώ όσοι παραμένουν ασύλληπτοι φαίνεται πως συνεχίζουν τη δολοφονική «βεντέτα».

Ο αιματηρός πόλεμος της 2ετίας 2007-2008 ανάμεσα στις δύο συμμορίες καταγράφηκε ως εξής:
Ανθρωποκτονία: 2008 στο Κερατσίνι (αρχηγικό μέλος– Bogdanis Elvis)
Τριπλή ανθρωποκτονία στον Κολωνό το 2007
Διπλή ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 4 ατόμων στην Αθήνα το 2007
Ανθρωποκτονία σε καφενείο στο Κερατσίνι το 2008
Ανθρωποκτονία το 2008. Το πτώμα βρέθηκε σε δασική περιοχή στον Μαραθώνα
Απόπειρα σε βάρος του 32χρονου την 20-7-2007 στην Αθήνα
Απόπειρα σε βάρος αρχηγικού μέλους της 2ης ομάδας το 2007 στον Αγ. Παντελεήμονα
Ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 2 ατόμων το 2008 έξω από καφετέρια στη Ν. Σμύρνη
Τριπλή ανθρωποκτονία σε καφενείο το 2008 στον Άγιο Παντελεήμονα
Δέκα υποθέσεις με απόπειρες ανθρωποκτονιών

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ