Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γιώργος Τσούκαλης για Γλυκά Νερά: Η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Τα ερωτήματα για την ώρα της ληστείας


Σημαντικά ευρήματα, φαίνεται να έχει στα χέρια της η αστυνομία, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη Καρολάιν μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.
Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του.

Κλιμάκιο του τμήματος της Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στο νησί και κάλεσαν τον σύζυγο της 20χρονης να δώσει νέα κατάθεση, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις άμεσα, κάνοντας λόγο και για συλλήψεις.

«Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε στην ΕΡΤ.

«Είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί γρήγορα και ενδεχομένως να υπάρξουν εκπλήξεις. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. […] Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες δεν πήραν μαζί τους το καταγραφικό για να το καταστρέψουν αργότερα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά πήραν μαζί τους μόνο την κάρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα εγκληματολογικά της αστυνομίας, με τη βοήθεια ανθρώπου που ειδικεύεται στα καταγραφικά, κατάφεραν να ανασύρουν την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIM. Από εκεί φαίνεται ότι η κατάθεση της ώρας της ληστείας που έχει δώσει ο πιλότος με την ώρα που ανέσυραν οι αρχές από το καταγραφικό δεν συνάδουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive του ALPHA, εκτός από τον 32χρονο, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μοιραία μεζονέτα. Έχει κληθεί και εκείνος να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ