Με αριθμό πινακίου 1 έχει προγραμματιστεί να αρχίσει, σήμερα (15.09.2021), στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, από την 36χρονη κατηγορούμενη Ε.Κ., για λόγους προσωπικής εμμονής, όπως υποστήριξε η ίδια στην απολογία της.
Τρεις τακτικές δικαστές και τέσσερις ένορκοι, οι οποίοι θα κληρωθούν από το δικαστήριο σήμερα, αναλαμβάνουν να ρίξουν «φως» σε ένα από τα πιο- συγκλονιστικά εγκλήματα- των τελευταίων δεκαετιών. Στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου κρίσιμη
Ωστόσο, αναμένεται να προηγηθεί μία μακρά ακροαματική διαδικασία, η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές συνεδριάσεις, καθώς μόνο οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν από το δικαστήριο ανέρχονται σε 35. Την ίδια στιγμή, τόσο οι δικηγόροι υποστήριξης της κατηγορίας αλλά και υπεράσπισης αναμένεται να ζητήσουν και την εξέταση, επιπλέον, μαρτύρων για να στηρίξουν τις θέσεις τους.
Σε κάθε περίπτωση, η δίκη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να έχει εκδοθεί η απόφαση, μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2022, που συμπληρώνονται 18 μήνες προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.
Η 36χρονη, Ε.Κ., βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 15 ετών για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ, έχει παραπεμφθεί στο εδώλιο και για το πλημμέλημα της απείθειας, αδίκημα που αφορά την άρνηση της να βοηθήσει τους αστυνομικούς στην εξακρίβωση των στοιχείων της, όταν την εντόπισαν στην περιοχή του Ζωγράφου στις 11 Ιουνίου 2020 και την συνέλαβαν.
Επιδίωξη της υπεράσπισης της, όπως έχει καταδειχθεί και απ’ όσα υποστήριξε η ίδια στην απολογία της, η οποία δόθηκε λίγο πριν το πέρας της ανάκρισης, να πειστεί το δικαστήριο ότι η δράστις δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την 35χρονη Ιωάννα και να μετατραπεί η εις βάρος της κατηγορία σε αυτή της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η οποία επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι 10 χρόνια. Σε περίπτωση αναγνώρισης οποιουδήποτε ελαφρυντικού από το δικαστήριο η επιβαλλόμενη ποινή μειώνεται.
Βέβαια, με βάση τα μέχρι σήμερα πορίσματα της Δικαιοσύνης, αποδίδεται στην 36χρονη κατηγορούμενη ότι είχε ανθρωποκτόνο δόλο.
Εξάλλου, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το βούλευμα τους (υπ’ αριθμόν 1510/2021) αλλά και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, δεν έκαναν δεκτό τον ισχυρισμό της, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα και την παρέπεμψαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του εισαγγελέα, το οποίο υιοθετήθηκε από το δικαστικό συμβούλιο, ο ανθρωποκτόνος δόλος της κατηγορουμένης «ευκρινώς συνάγεται: α) από το μέσο της επίθεσης, ήτοι καυστική χημική ουσίας μεγάλης επικινδυνότητας, β) από τη σοβαρή ποσότητα αυτής που έριψε κατά της παθούσας και τη μεγάλη πυκνότητα της σύστασής της, που την καθιστούσε επαρκή για τη θανάτωση της τελευταίας σε περίπτωση κατάποσης ή εισπνοής, γ) από την εγγύτητα και την ορμή της εκδήλωσης της επίθεσης της, δ) από τα ζωτικά σημεία του σώματος του θύματος στα οποία το έπληξε (στοματική κοιλότητα, αναπνευστικές οδοί, οφθαλμοί, πρόσωπο) και ε) από την τελικώς επελθούσα βλάβη σε καίρια όργανα».
Το δικαστικό συμβούλιο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, έχει δεχθεί ότι η κατηγορούμενη έδρασε μόνη της και μάλιστα ότι δύο ημέρες πριν από την επίθεση, στις 18 Μαΐου 2020, επισκέφθηκε κατάστημα πώλησης φυτών και φυτοφαρμάκων στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρεία που εργαζόταν η Ιωάννα και ζήτησε να προμηθευτεί βιτριόλι.
Το χρονικό της επίθεσης
Η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας πραγματοποιήθηκε στις 9:30 το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 εντός του κτιρίου, στον ισόγειο χώρο, έξω από το ασανσέρ, που στεγάζονταν τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που δούλευε η 35χρονη.
Η πρώτη περιγραφή της Ιωάννας στις αστυνομικές αρχές για το τι συνέβη, είναι σοκαριστική. «…Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα, η οποία ήρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή έφυγε μετά τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά μετά άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή να πρήζεται το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στη φαρμακοποιό ότι κάποιος πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο μου…» κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς από το δωμάτιο του νοσοκομείου που παρέμεινε για μακρό χρονικό διάστημα.
Εκείνη το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, η Ιωάννα μόλις δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση σε βάρος, βγήκε από το κτίριο όπου εργαζόταν σε κατάσταση πανικού και έτρεξε σε κοντινό φαρμακείο, φωνάζοντας «βοήθεια, κάντε κάτι μου έχουν ρίξει οξύ στο πρόσωπο».
Η φαρμακοποιός και η κόρη της, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, γεγονός που αποδείχθηκε κρίσιμο στο να σωθεί η ζωή της Ιωάννας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Όπως διαπιστώνεται, στη συνέχεια, και προκύπτει από την έκθεση του τμήματος Χημικών και Φυσικών εξετάσεων της ΔΕΕ, το υγρό της επίθεσης που δέχθηκε η Ιωάννα περιείχε «πυκνά διαλύματα θειικού οξέως, το οποίο σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες αξιωματικούς μπορεί να προκαλέσει σε σοβαρές εκθέσεις, το θάνατο.
Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη της 36χρονης
Κρίσιμο και καταλυτικό ρόλο στο, να καταφέρουν να εξιχνιάσουν την επίθεση και να οδηγήσουν την 36χρονη στη Δικαιοσύνη οι αρμόδιες αρχές, έπαιξε το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν από την περιοχή της επίθεσης.
Από αυτό, εντόπισαν το ταξί με το οποίο διέφυγε η δράστις και άμεσα εξέτασαν την οδηγό του. Από εκεί έφτασαν στα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει η 36χρονη τα ραντεβού, το πρωινό της επίθεσης και το προηγούμενο, όταν, η κατηγορούμενη, για άγνωστο τελικά λόγο, δεν εκτέλεσε το εγκληματικό σχέδιο της.
Τα τρία τηλεφωνήματα στην εταιρία ραδιοταξί πραγματοποιήθηκαν, την προπαραμονή και την παραμονή της επίθεσης. Σε αυτά η 36χρονη, καθ’ ομολογία δράστις της επίθεσης, ζήτησε να την παραλάβει ένα ταξί από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, με προορισμό την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Μετς. Ζήτησε μάλιστα το ταξί να την αναμένει για 20 λεπτά περίπου προκειμένου να πάει για μία συνέντευξη για εύρεση εργασίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 36χρονη σχεδίαζε να πραγματοποιήσει την επίθεση μία ημέρα πριν, για άγνωστο ωστόσο λόγο την ματαίωσε.
Ωστόσο, και στις 19 Μαΐου 2020, είχε φτάσει στο σημείο όπως προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό και ανέμενε την Ιωάννα.
Αφού εντοπίστηκαν, οι τηλεφωνικές κλήσεις στην εταιρεία ραδιοταξί, με δικαστικά βουλεύματα, πραγματοποιήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα νούμερα που χρησιμοποιήθηκαν. Όπως προέκυψε, η πρώτη κλήση έγινε στις 18 Μαΐου 2020 από τηλεφωνικό θάλαμο στην οδό Ακαδημίας, ενώ, οι δύο επόμενες, στις 19 Μαΐου 2020 από αντίστοιχο θάλαμο στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ωστόσο, το μοιραίο λάθος της 36χρονης ήταν, πως με την ίδια τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει για τις κλήσεις στο ραδιοταξί, κάλεσε και υπήκοο Μπαγκλαντές, προφανώς για να κανονίσει κάποια τεχνική εργασία σπίτι της. Στο ίδιο πρόσωπο, η 36χρονη είχε κάνει κλήση και από το κινητό της τηλέφωνο.
Η κλήση είχε γίνει στις 21.36, στις 29 Απριλίου 2020 (εν μέσω καραντίνας, 22 ημέρες πριν από τη ρίψη βιτριολιού), από το ίδιο καρτοτηλέφωνο της οδού Ακαδημίας, στις στάσεις των λεωφορείων, από το οποίο πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κλήση (στις 18 Μαΐου 2020) για το ραδιοταξί.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τεχνίτη από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ανέφερε ότι η γυναίκα που του τηλεφώνησε τού ήταν άγνωστη αλλά ότι τρία λεπτά νωρίτερα (στις 21.33 της 29ης Απριλίου 2020) τον είχε καλέσει και από το κινητό της. Η κλήση όμως δεν κατέστη εφικτή λόγω ασθενούς σήματος, ωστόσο άφησε ειδοποίηση με SMS (μη συνδεθείσα κλήση καταγράφεται στο κινητό του κληθέντος).
Από αυτό το κινητό της συσκευής του αλλοδαπού εργάτη, που καταγράφηκε με SMS το κινητό της δράστιδος, η ΕΛ.ΑΣ προσδιόρισε το όνομα της 36χρονης και ακολούθως τον τρόπο εμπλοκής της -σύμφωνα με τις αρχές- στην επίθεση στη Καλλιθέα.
«Θέλω δικαιοσύνη…»
Η 35χρονη Ιωάννα, 16 μήνες μετά τη δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της, δηλώνει έτοιμη να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα και να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, εφόσον η 36χρονη παραστεί στη δικαστική αίθουσα, αφού έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί και από το συνήγορο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.
Η Ιωάννα, σε δήλωσή της, στο LIVE NEWS, τόνισε πόσο επιθυμεί να βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, χωρίς να ντρέπεται και να φοβάται.
Συγκεκριμένα, ανέφερε «η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Όμως θέλω να είμαι εκεί χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω».
Η 36χρονη κατηγορούμενη απολογούμενη για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021, περίπου δέκα μήνες μετά την προφυλάκιση της, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και δέχθηκε μόνο αυτή της σωματικής βλάβης, ζητώντας «ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη» που προκάλεσε στην Ιωάννα και στην οικογένεια της.
Όπως είπε χαρακτηριστικά θεώρησε υπεύθυνη την Ιωάννα, την οποία γνώριζε από την Αμφιλοχία απ’ όπου κατάγονται και οι δύο, υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό της ζήτημα και απέκτησε μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Λόγω αυτού, όπως ισχυρίζεται η 36χρονη, προχώρησε στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.
«Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη μου αυτή η ενέργεια θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και ένα μεγάλο ”Γολγοθά” που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ» ανέφερε στην απολογία της, η 36χρονη.
Μάλιστα, στην κατάληξη της απολογία της, έδειξε και το «δρόμο» που θα ακολουθήσει- πιθανότατα- η υπεράσπιση της στο ακροατήριο, λέγοντας ότι επιθυμεί αφενός μία δίκαιη δίκη και αφετέρου μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.
Όπως διαπιστώνεται, στη συνέχεια, και προκύπτει από την έκθεση του τμήματος Χημικών και Φυσικών εξετάσεων της ΔΕΕ, το υγρό της επίθεσης που δέχθηκε η Ιωάννα περιείχε «πυκνά διαλύματα θειικού οξέως, το οποίο σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες αξιωματικούς μπορεί να προκαλέσει σε σοβαρές εκθέσεις, το θάνατο.
Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη της 36χρονης
Κρίσιμο και καταλυτικό ρόλο στο, να καταφέρουν να εξιχνιάσουν την επίθεση και να οδηγήσουν την 36χρονη στη Δικαιοσύνη οι αρμόδιες αρχές, έπαιξε το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν από την περιοχή της επίθεσης.
Από αυτό, εντόπισαν το ταξί με το οποίο διέφυγε η δράστις και άμεσα εξέτασαν την οδηγό του. Από εκεί έφτασαν στα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει η 36χρονη τα ραντεβού, το πρωινό της επίθεσης και το προηγούμενο, όταν, η κατηγορούμενη, για άγνωστο τελικά λόγο, δεν εκτέλεσε το εγκληματικό σχέδιο της.
Τα τρία τηλεφωνήματα στην εταιρία ραδιοταξί πραγματοποιήθηκαν, την προπαραμονή και την παραμονή της επίθεσης. Σε αυτά η 36χρονη, καθ’ ομολογία δράστις της επίθεσης, ζήτησε να την παραλάβει ένα ταξί από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, με προορισμό την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Μετς. Ζήτησε μάλιστα το ταξί να την αναμένει για 20 λεπτά περίπου προκειμένου να πάει για μία συνέντευξη για εύρεση εργασίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 36χρονη σχεδίαζε να πραγματοποιήσει την επίθεση μία ημέρα πριν, για άγνωστο ωστόσο λόγο την ματαίωσε.
Ωστόσο, και στις 19 Μαΐου 2020, είχε φτάσει στο σημείο όπως προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό και ανέμενε την Ιωάννα.
Αφού εντοπίστηκαν, οι τηλεφωνικές κλήσεις στην εταιρεία ραδιοταξί, με δικαστικά βουλεύματα, πραγματοποιήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα νούμερα που χρησιμοποιήθηκαν. Όπως προέκυψε, η πρώτη κλήση έγινε στις 18 Μαΐου 2020 από τηλεφωνικό θάλαμο στην οδό Ακαδημίας, ενώ, οι δύο επόμενες, στις 19 Μαΐου 2020 από αντίστοιχο θάλαμο στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ωστόσο, το μοιραίο λάθος της 36χρονης ήταν, πως με την ίδια τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει για τις κλήσεις στο ραδιοταξί, κάλεσε και υπήκοο Μπαγκλαντές, προφανώς για να κανονίσει κάποια τεχνική εργασία σπίτι της. Στο ίδιο πρόσωπο, η 36χρονη είχε κάνει κλήση και από το κινητό της τηλέφωνο.
Η κλήση είχε γίνει στις 21.36, στις 29 Απριλίου 2020 (εν μέσω καραντίνας, 22 ημέρες πριν από τη ρίψη βιτριολιού), από το ίδιο καρτοτηλέφωνο της οδού Ακαδημίας, στις στάσεις των λεωφορείων, από το οποίο πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κλήση (στις 18 Μαΐου 2020) για το ραδιοταξί.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τεχνίτη από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ανέφερε ότι η γυναίκα που του τηλεφώνησε τού ήταν άγνωστη αλλά ότι τρία λεπτά νωρίτερα (στις 21.33 της 29ης Απριλίου 2020) τον είχε καλέσει και από το κινητό της. Η κλήση όμως δεν κατέστη εφικτή λόγω ασθενούς σήματος, ωστόσο άφησε ειδοποίηση με SMS (μη συνδεθείσα κλήση καταγράφεται στο κινητό του κληθέντος).
Από αυτό το κινητό της συσκευής του αλλοδαπού εργάτη, που καταγράφηκε με SMS το κινητό της δράστιδος, η ΕΛ.ΑΣ προσδιόρισε το όνομα της 36χρονης και ακολούθως τον τρόπο εμπλοκής της -σύμφωνα με τις αρχές- στην επίθεση στη Καλλιθέα.
«Θέλω δικαιοσύνη…»
Η 35χρονη Ιωάννα, 16 μήνες μετά τη δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της, δηλώνει έτοιμη να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα και να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, εφόσον η 36χρονη παραστεί στη δικαστική αίθουσα, αφού έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί και από το συνήγορο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.
Η Ιωάννα, σε δήλωσή της, στο LIVE NEWS, τόνισε πόσο επιθυμεί να βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, χωρίς να ντρέπεται και να φοβάται.
Συγκεκριμένα, ανέφερε «η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Όμως θέλω να είμαι εκεί χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω».
Η 36χρονη κατηγορούμενη απολογούμενη για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021, περίπου δέκα μήνες μετά την προφυλάκιση της, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και δέχθηκε μόνο αυτή της σωματικής βλάβης, ζητώντας «ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη» που προκάλεσε στην Ιωάννα και στην οικογένεια της.
Όπως είπε χαρακτηριστικά θεώρησε υπεύθυνη την Ιωάννα, την οποία γνώριζε από την Αμφιλοχία απ’ όπου κατάγονται και οι δύο, υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό της ζήτημα και απέκτησε μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Λόγω αυτού, όπως ισχυρίζεται η 36χρονη, προχώρησε στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.
«Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη μου αυτή η ενέργεια θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και ένα μεγάλο ”Γολγοθά” που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ» ανέφερε στην απολογία της, η 36χρονη.
Μάλιστα, στην κατάληξη της απολογία της, έδειξε και το «δρόμο» που θα ακολουθήσει- πιθανότατα- η υπεράσπιση της στο ακροατήριο, λέγοντας ότι επιθυμεί αφενός μία δίκαιη δίκη και αφετέρου μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.
Σχόλια