Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γυναικοκτονία Κρήτη: Είχε προαναγγείλει το φονικό - Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες


Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες από την άγρια γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην περιοχή του Περιστερά στην Ιεράπετρα Κρήτης, όπου ένας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη πρώην σύζυγό του.

Συνεχείς είναι από τις 8 το πρωί οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον 54χρονο δράστη της δολοφονίας ο οποίος βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο στον Περιστερά Ιεράπετρας απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, λίγο πριν τις 11 έφτασε ο ιατροδικαστής για να ελέγξει τη σωρό της γυναίκας και να καταλήξει στο πόρισμα του θανάτου της.

Στη φωτογραφία φαίνεται το σημείο στο οποίο περίπου βρίσκεται ο δράστης λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας που έγινε στην δορυφορική φωτογραφία.


Γυναικοκτονία Κρήτη: Αποφασισμένος να τη σκοτώσει

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το radiolasithi.gr, το περιστατικό όπως όλα δείχνουν, έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Πρόκειται για τη 13η γυναικτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα.

Μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρισκόταν σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον 54χρονο στην πράξη του ερευνώνται από την αστυνομία.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Ο 54χρονος την εντόπισε στις 07.00 το πρωί και της επιτέθηκε με σφοδρότητα. Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, την έριξε αρχικά κάτω με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια της επέφερε θανάσιμα πλήγματα με το μαχαίρι που κρατούσε.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από τη νεκρή γυναίκα του και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, μέχρι να φτάσει ιατροδικαστής, που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως, στις συνθήκες του φονικού. 

Σημειώνεται πως ο 54χρονος είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Ένας άνθρωπος που κάποτε είχε οικονομική άνεση και διέθετε φορτηγά, βυθίστηκε στα χρέη και έχασε τα πάντα. Τράπεζες έκαναν κατάσχεση σε περιουσιακά του στοιχεία και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, άλλαξε από τότε η συμπεριφορά του.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ