Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Game of chefs: Άντζελα: Έφυγε χωρίς να χαιρετήσει - Καπενεκάκης: Η συγκινητική αποχώρηση


Μια ανάσα πριν από τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ, το Game Of Chefs άνοιξε την πόρτα του, την Πέμπτη 25/11, για την τελευταία ατομική διαδικασία αποχώρησης των KITCHEN BATTLES, η οποία ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς από αυτήν προέκυψαν οι παίκτες που βρεθούν στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους που ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα μαχαίρια τους και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο και την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και των 50.000 ευρώ!

Είχε προηγηθεί η 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, το θέμα της οποίας ήταν η γαλλική κουζίνα, με νικήτρια την ομάδα του Άγγελου Λάντου με 5 ψήφους. Η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά πήρε 4 ψήφους και η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη 2 ψήφους.

Στην τελευταία ατομική διαδικασία αποχώρησης μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη, από τη ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ, που πήρε την ασυλία, από τον Άγγελο Λάντο, γιατί η ομάδα του είχε κερδίσει την ομαδική δοκιμασία. Ο Φραγκίσκος Μπαλαρίνης ήταν ο πρώτος που εξασφάλισε μια θέση στον ημιτελικό.

Η απόφαση του chef Λάντου να δώσει την ασυλία στον Φραγκίσκο πυροδότησε αντιδράσεις. 

Η Ντορέττα ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως έπρεπε να φτιάξουν ένα αλμυρό φοντύ, το οποίο θα συνοδεύεται από κροκέτες από ψάρι, κρέας και λαχανικά.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και τα κάλυψαν με τις καμπάνες. Τα πιάτα μεταφέρθηκαν μπροστά στους 3 σεφ. Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς έκριναν και θα βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνωρίζει τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπάρχει το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

7 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν τις 5 θέσεις που έμειναν για τον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ


Από τον διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 κλήθηκε να αποχωρήσει, μια στροφή πριν το τέλος, η Άντζελα Παπαβασιλείου που για πολλούς αποτελούσε μεγάλο φαβορί!

«Έχω χάσει τα λόγια μου… Έχω χάσει τα λόγια μου… Οκ, φτάσαμε ως εδώ , το παλέψαμε, προσπαθήσαμε και σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ και κριτής του Game of Chefs.

Εμφανώς απογοητευμένη η Άντζελα αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό παραλείποντας, ωστόσο, να έχει μια τελευταία πιο προσωπική στιγμή με τον coach της.

«Έφυγε αστραπή! Ούτε να την αγκαλιάσω, ούτε να την χαιρετήσω, ούτε να μιλήσουμε. Έφυγε. Που σε κάθε αποχώρηση έχουμε μια προσωπική συνομιλία με τον καθένα που φεύγει. Η Άντζελα όμως έφυγε» δήλωσε ο Άγγελος Λάντος στην κάμερα του Game of Chefs.

Από το παιχνίδι όμως αποχώρησε επίσης και ο Γιώργος Καπενεκάκης από την ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη.

Στους ημιτελικούς πέρασαν, εκτός από τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη (ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ) που είχε την ασυλία και πέρασε χωρίς να διαγωνιστεί στην ατομική διαδικασία αποχώρησης, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Γιώργος Μπερκάκης και Άλκης Μαρκογιαννάκης (ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ), Φράνς Χοριέτι (ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ) και Άγγελος Σακάι (ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ).

Έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Game of chefs, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στις 21.00. Εκεί, οι εναπομείναντες παίκτες θα δώσουν μία τελευταία μάχη για να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ και 50.000 ευρώ. 


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ