Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 5: Πάρτι στο Twitter με τον Σπύρο


Τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του αποψινού (28/12) επεισοδίου του Survivor 5, ο οποίος θα προέκυπτε από την ομάδα των Μαχητών, μιας και οι Διάσημοι ήταν αυτοί που νίκησαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας.
Λίγο λοιπόν μετά τον έντονο τσακωμό του Γιώργου Κατσαούνη με τους Διάσημους, οι Μαχητές ξεκίνησαν την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που θα βρεθεί απέναντι από την Ελισάβετ Σπανού και τον Βαλάντη είναι ο Σπύρος, ένα αποτέλεσμα αρκετά αναμενόμενο, μιας και εκείνος πριν τον αγώνα τους είχε προτρέψει να τον ψηφίσουν, καθώς και είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι Μαχητές ξέσπασαν ξανά κατά του Σπύρου λόγω αυτής του της πρότασης, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τονίζει πως μετά από όλη αυτήν την επίθεση προς το πρόσωπό του, θα προτιμούσε να μην τον ψήφιζε ο κόσμος και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Πάρτι στο Twitter με τον Σπύρο - «Πρέπει να έχει δώσει πολλά σελφ τεστ δωρεάν και τον στηρίζει ο κόσμος»

Σε μια συζήτηση που είχαν στο αποψινό (28/12) επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές για τον αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος τους έκανε μια απρόβλεπτη πρόταση καθώς τους ζήτησε πως αν χάσουν τον αγώνα ασυλίας και χρειαστούν έτσι να ψηφίσουν έναν από την ομάδα τους, να ψηφίσουν εκείνον, μιας και είναι σίγουρος πως έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια του κοινού.

Η δήλωσή του αυτή παραξένεψε αρκετά τους συμπαίκτες του, μιας και θα βρίσκεται απέναντι από 2 ανθρώπους που είναι ήδη γνωστοί στο κοινό εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ο Σπύρος επέμενε στην πρότασή του.

Φυσικά, ο ίδιος έγινε επιτόπου ο αγαπημένος του Twitter, αλλά με την κακή έννοια, μιας και έπεσε αρκετό θάψιμο, καθώς οι "ηρωικές" αυτές κινήσεις δεν πιάνουν για τους τουιτεράδες.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ