Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση


Οι κόντρες καλά κρατούν στο Survivor 5 για τις δύο ομάδες, οι οποίες δυσκολεύονται να λύσουν τα εσωτερικά τους και, αντιθέτως, οι παίκτες τους προχωρούν σε συμμαχίες, προκειμένου να διώξουν τους υπόλοιπους.
Δείτε επίσης :
Euroferry Olympia: Έλληνας ο απανθρακωμένος οδηγός στο γκαράζ του πλοίου. Αναγνωρίστηκε η σορός του


Η αρχή γίνεται για το trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου στην παραλία των Διασήμων, όπου η Βρισηίδα για ακόμη μια φορά «μαγειρεύει» καταστάσεις, έστω κι αν πολλές φορές βρίσκει αντίδραση, καλώντας τα κορίτσια και τον Τάκη Καραγκούνια να αλληλοστηριχθούν έναντι των αγοριών, με την Ευρυδίκη και την Κάτια ειδικά να συμφωνούν στο δικό της σχέδιο.

Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι με το περίφημο «σχέδιο Μαρτίκα». Ο Σπύρος για ακόμη μια φορά, μετά το αγώνισμα ασυλίας που αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο, βρίσκει την ευκαιρία να καταφερθεί στην Ασημίνα, η οποία εκ νέου τσακώνεται μαζί του.

Ο Μαρτίκας, όμως, τονίζει πως «η κλεψιά δεν έχει φύλο, έχεις κατακλέψει την ομάδα με την άλλη τριάδα και το παίζεις αθώα», κατηγορώντας την ευθέως μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, είτε δικούς τους είτε αντιπάλους, σε ένα «φλεγόμενο» συμβούλιο.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Τι θα γίνει με την ασυλία της Κυριακής;

Οριστικό spoiler!!

Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι Μαχητές κερδίζουν την πρώτη ασυλία.

Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκκλοφορούν, άντρας είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση με τον Σάκη Αρσενίου να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αποτελέσει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ