Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα»


Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και κάνει δημόσια έκκληση να την αφήσουν λίγο ήρεμη καθώς δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.


Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Ελένη, σχολίασε αρχικά τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη ότι αν αποδειχθεί ότι η 33χρονη έχει δολοφονήσει τα παιδιά τους τότε θα τη σκοτώσει.

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτήν τη διαδικασία. Η Ρούλα του είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή. Δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο.

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του… Δεν θέλω να πω τώρα. Η ψυχολόγος στην οποία πήγαιναν έχει την απολογία του, ότι πένθησε μόνο για μια μέρα για τη Μαλένα; Το ποιος πένθησε και ποιος έχει χάσει τρία παιδιά, η Πάτρα το ξέρει».

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, μαμά είναι άδικο που είμαι εκεί”, αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της. Με κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν», προσέθεσε.

«Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό.

Η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα εκεί! να την κοιτάζει στα μάτια! Τίποτα άλλο δε θέλω να πω. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν και να δούμε πιο ξεκάθαρα», τόνισε.

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ακόμα και στον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι. Όπως είπε, αιτία αυτής της απόφασής του ήταν η ενδοοικογενειακή βία.

«Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου», είπε, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη δήλωσή της.

Επεσήμανε, πάντως, ότι αυτό το περιστατικό ενδοοικογειακής βίας δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς «ο Μάνος ήταν χειριστικός».

«Ο Μάνος μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψε στο σπίτι και το διαζύγιο δεν προχώρησε, καθώς έλεγε ότι ήθελε να είναι μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

πηγή: star.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ