Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μητέρα του, αυτοτραυματίστηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι


Με μαχαιριές σε θώρακα και λαιμό 48χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο και στη συνέχεια έβαλε δύο εστίες φωτιάς, πιθανότατα με αναπτήρα, σε υπνοδωμάτιο και κουζίνα, τυλίγοντας το διαμέρισμα στις φλόγες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο δράστης φαίνεται πως είχε αυτοτραυματιστεί κόβοντας τις φλέβες του. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σπίτι για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα και τον τραυματισμένο άνδρα, στον οποίο προσφέρθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές Αρχές ο άνδρας συνελήφθη και αμέσως προσήχθη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να ανακριθεί. Η επικοινωνία των αστυνομικών με τον δράστη δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή και θα ζητηθεί ψυχολογική εξέταση του υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Φωτιά στον πρώτο όροφο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο στην οδό Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη, καθώς στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ