Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πύργος: Οι πρώτες εικόνες του Θύμιου, μετά από 46 ημέρες εξαφάνισης. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς (βίντεο)


Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν τις 19:00, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο Μπουγά, 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου.

Πρόκειται, μάλιστα, για περιοχή που σύχναζε και πριν την εξαφάνισή του, όπως μεταδίδει το patrisnews.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο.

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.


Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του SILVER ALERT, o Ευθύμιος Μπουγάς, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022, μετά από περιστατικό έντονης βίας και εκφοβισμού που υπέστη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 18/06/2022, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 39χρονος, βρέθηκε σώος!

Ο Θύμιος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα, κοντά στην περιοχή του σπιτιού του, μετά από μαρτυρία πολίτη πως τον είχε δει στην περιοχή και έδωσε την πληροφορία στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η πληροφορία αξιοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, διεξήγαγαν νέες έρευνες το απόγευμα του Σαββάτου και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ο Θύμιος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτική εξέταση της υγείας του.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ