Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Δε με βίασε ο πατέρας μου»: Τι λέει η Βρετανίδα τουρίστρια για το βιασμό της. Κατηγορεί την αστυνομία


Βρετανίδα που βιάστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη καταφέρθηκε εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού κατηγορήθηκε ο πατέρας της για το έγκλημα.


Η 33χρονη, σύμφωνα με τη Daily Mail κατηγόρησε τους αστυνομικούς ότι επέτρεψαν στον βιαστή της να «κυκλοφορεί ελεύθερος» ενώ κακώς κατηγόρησαν τον 62χρονο πατέρα της για την επίθεση, που σημειώθηκε στα Μάλια.

Η εκδοχή της Αστυνομίας

Η Αστυνομία λέει ότι ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κόρη του σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δύο την περασμένη εβδομάδα, τη χτύπησε στο πρόσωπο, στη συνέχεια την έσυρε σε μια ερημική παραλία και τη βίασε. Συνελήφθη το Σάββατο και εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο.

Όμως, η ίδια δήλωσε ότι ο πατέρας της ήταν στην πραγματικότητα πίσω στο ξενοδοχείο τους την ώρα της επίθεσης και ότι είναι «100%» πεπεισμένη ότι τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συλλέχθηκαν θα τον απαλλάξουν.

Είπε: «Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον πατέρα μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν διακοπές μαζί του στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το έχω πει αυτό στην ελληνική αστυνομία, αλλά απλά με αγνοούν. Πρόκειται για μια απίστευτα αγχωτική, τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι αν το τεστ DNA του πατέρα μου τον απαλλάξει, τότε θα είναι ελεύθερος να φύγει».

Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη για να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή και η αστυνομία λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα για τον επιτιθέμενο, εκτός από το ότι φορούσε ολόλευκα ρούχα.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον πατέρα της γυναίκας, φορώντας ολόλευκα, να τη χτυπά και στη συνέχεια να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Αλλά η ίδια λέει ότι οι αδέξιοι αστυνομικοί έχουν κάνει λάθος, επιμένοντας ότι τους είπε ότι ο πατέρας της και όχι ο επιτιθέμενος, φορούσε ολόλευκα.

Προσθέτει ότι, όταν τελικά συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, «θα δείξουν ότι ήταν πίσω στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκα την επίθεση. Έχω δώσει στην αστυνομία μια περιγραφή του δράστη, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον βρουν», πρόσθεσε.

«Όσον αφορά αυτούς, ο πατέρας μου είναι ένοχος και εναπόκειται σε αυτόν να αποδείξει την αθωότητά του. Ξέρω όμως ότι τα αποτελέσματα του DNA θα τον απαλλάξουν από την ενοχή του. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθουν γιατί θέλω απλώς να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό», συνέχισε.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, την Τρίτη, όπου δήλωσε αθώος στις κατηγορίες του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί πλέον εντός των επόμενων 18 μηνών σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο. Η κόρη του δήλωσε ότι θα παραμείνει στο νησί της Κρήτης μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση.

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ