Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μαραθώνος: Βίντεο - σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μάτι


Εικόνες που προκαλούν σοκ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος από τη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/7) στην λεωφόρο Μαραθώνος και κόστισε τη ζωή στον 34χρονο οδηγό.
Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσίευσε το protothema.gr, λίγο μετά τις 12.10 το βράδυ, ένα όχημα περνά γρήγορα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, το μαύρο αυτοκίνητο του 34χρονου διακρίνεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να εκτρέπεται της πορείας του, να χτυπά, αρχικά, στο διαχωριστικό διάζωμα και στη συνέχεια να καρφώνεται σε ένα δέντρο που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η σύγκρουση είναι τόσο ισχυρή που το αυτοκίνητο αναφλέγεται ενώ στο βίντεο διακρίνεται η έκρηξη από τη μηχανή του οχήματος.

Στο σημείο σταματούν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το τροχαίο ενώ βγαίνουν έξω και οι υπάλληλοι του διπλανού ξενοδοχείου. Μια από αυτούς βλέπει τον 34χρονο, 30 μέτρα μακριά από το διαλυμένο ΙΧ, και τον σκεπάζει με ένα λευκό σεντόνι καθώς είναι ήδη νεκρός.

Ένας άλλος υπάλληλος τρέχει με έναν πυροσβεστήρα στα χέρια να σβήσει τη φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Ένας διερχόμενος οδηγός ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν για να βοηθήσουν και διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος δεν είχε σφυγμό. Ο οδηγός περιέγραψε μιλώντας στον ALPHA τα όσα συνέβησαν: «Ήμουν μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα στο ύψος του Νέου Βουτζά, όταν μας πέρασε σαν σταματημένους ένα μαύρο Suzuki. Πέρασε από μπροστά μας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δυστυχώς, η επόμενη εικόνα ήταν η χειρότερη που θα μπορούσα να φανταστώ. Στο ύψος του ξενοδοχείου το αυτοκίνητο διαλυμένο, το παιδί στην άκρη του δρόμου και ο κινητήρας να καίγεται έχοντας ξεκολλήσει από το αμάξωμα. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήταν ήδη νεκρός ο νεαρός. Αυτό που ακολούθησε δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Περνούσαν δίπλα μας αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα κι όχι μόνο δεν σταματούσαν να βοηθήσουν, αλλά έβγαζαν από μέσα τα κινητά και τραβούσαν βίντεο. Τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες έναν νεκρό άνθρωπο κι έφευγαν μαρσάροντας. Από θαύμα δεν προκλήθηκε κι άλλο ατύχημα. Αναγκάστηκε η κοπέλα από το ξενοδοχείο να καθίσει μπροστά του για να σταματήσουν να φωτογραφίζουν. Αναρωτιέσαι πόσο έχει χαθεί πια η ανθρωπιά. Πώς μπορεί να σκέφτονται μερικοί άνθρωποι».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ