Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Λαυρίου (video)


Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από επιχείρηση στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το τι προκάλεσε τους πυροβολισμούς, ενώ άγνωστο παραμένει και το αν υπάρχουν τραυματίες.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ήδη εντοπιστεί κάλυκες στο σημείο.

Οπτικό υλικό από τους δράστες που πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά, δημοσιεύει το iefimerida.gr.

Η ένοπλη επίθεση στο βενζινάδικο -που φαίνεται ότι συνδέεται και με την εκτέλεση του περασμένου Ιουνίου στον Γέρακα- σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:00.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του iefimerida.gr, οι δράστες ήταν δυο και επέβαιναν σε ένα ΙΧ τύπου Smart. Το Ι.Χ. κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Λαυρίου στις 11:00, όταν ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που περνούσε παράλληλα με το βενζινάδικο.

Κατά τις ίδιες ασφαλείς πηγές, η επιχείρηση ήταν κλειστή και στο χώρο υπήρχε υπάλληλος security ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές για το συμβάν, κάνοντας λόγο για 6-7 πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν 2 κάλυκες.

Το βίντεο που δείχνει τους δράστες των πυροβολισμών στη Λαυρίου

Υπενθυμίζεται ότι το πρατήριο ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου που εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο Γέρακα. Οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για προειδοποιητικό χτύπημα, καθώς οι δράστες γνώριζαν ότι η επιχείρηση ήταν κλειστή και πυροβόλησαν στον αέρα.

Το βίντεο με το Smart στο οποίο επέβαιναν οι δράστες:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ