Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε καφετέρια στην πλατεία. Ένας νεκρός


Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Κυριακής (18/12) σε γνωστό καφέ στη Νέα Σμύρνη.Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε δημοφιλή καφετέρια της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα τον χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του. Από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί ακόμα δύο άτομα. Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει τραυματιστεί σοβαρά και έναν ακόμα άνδρα.

Ο δράστης της επίθεσης ήταν κρυμμένος απέναντι από το θύμα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του καθώς φορούσε μάσκα κορονοϊού.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ξαφνικά ο άνδρας άνοιξε πυρ, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές αν στόχευε τα τρία άτομα που χτύπησε.

Συνολικά ακούστηκαν 4-5 πυροβολισμοί, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές αν στόχευε τα άτομα που πυροβόλησε. Το όπλο της επίθεσης είναι πιθανότατα περίστροφο.

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ αυτή τη στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και έχουν αποκλείσει τον χώρο. Σημειώνεται ότι όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ