Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Άγιος Βασίλης, ήρθε από τη θάλασσα στο Θυμάρι (βίντεο)


Μια έκπληξη περίμενε μικρούς και μεγάλους, ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2023, στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας, του Δήμου Σαρωνικού. Ο Άγιος Βασίλης, ήρθε από τη θάλασσα, με το jet-ski του και μοίρασε τα δώρα του, στην παραλία του Θυμαρίου. Τα μέλη του Ομίλου Θυμαρίου Ο ΑΙΟΛΟΣ, τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά! Μάλιστα, με την ευκαιρία, του έδωσαν και όλες τις ευχετήριες κάρτες για το 2023, με τις ευχές για τα παιδιά του κόσμου, που οι μικροί Θυμαριώτες είχαν γεμίσει του ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, στη διάρκεια των γιορτών, με την ελπίδα να τις πραγματοποιήσει.

"Ποδαρικό για το 2023 έκαναν στον ΑΙΟΛΟ, μικροί και μεγάλοι Θυμαριώτες, μέλη του Ομίλου. Τη Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2023, μικροί και μεγάλοι, καλωσόρισαν τη νέα χρονιά, αντάλλαξαν ευχές, παρέα με ζεστό καφεδάκι και γλυκάκια, μουσική και κάλαντα, ενίσχυσαν το μπαζάρ και γέμισαν το «κουτί των ευχών» με τις ευχές τους για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Το ποδαρικό στον Όμιλο, έγινε από παιδιά, με κάλαντα και ευχές. Οι μικροί Θυμαριώτες, απόλαυσαν γλυκά, χυμούς και face-painting. Οι μικροί επισκέπτες του ΑΙΟΛΟΥ, όμως, είχαν στην παρέα τους και έναν «υψηλό» επισκέπτη!
Ο Αη-Βασίλης, ήρθε στο Θυμάρι! Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, αφού χάρισε χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου την προηγούμενη νύχτα, έκανε μια χαλαρωτική βόλτα στα νερά του Σαρωνικού με το jet-ski του και επισκέφθηκε την παραλία του Θυμαριού, όπου μοίρασε γλυκά και δώρα στα μικρά ΑΙΟΛάκια και πήρε μαζί του τις κάρτες του «κουτιού των ευχών», με τις ευχές των Θυμαριωτών για όλα τα παιδιά, σε ολόκληρο τον κόσμο!
Ο Όμιλος Θυμαρίου ΑΙΟΛΟΣ, εύχεται σε ΟΛΟΥΣ μια πολύ καλή χρονιά, πολλές καλές χρονιές από εδώ και πέρα!", είπε ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Ροκκάς, στο BLUE FORCE.


Την πίττα του κόβει ο ΑΙΟΛΟΣ

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα κόψει ο Όμιλος Θυμαρίου Ο ΑΙΟΛΟΣ, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στις 4μμ, σταις εγκαταστάσεις του Ομίλου (Λεωφόρος Σουνίου και Αγίας Φωτεινής, Θυμάρι, Παλαιάς Φώκαιας).

Στη σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Ομίλου, αναφέρει:

"Υποδεχόμαστε το 2023 με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στις 4μ.μ., σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στον ΑΙΟΛΟ!
Κόβουμε την πίτα μας, ανταλλάσουμε ευχές και ξεκινάμε τη χρονιά με τις ευλογίες του Πατέρα Κυριάκου.
Έτοιμοι για την καινούρια χρονιά!
Έτοιμοι για την καινούρια αρχή!
ΑΙΟΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ"

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Υποδεχόμαστε το 2023 με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση!
Την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στις 4μ.μ., σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στον ΑΙΟΛΟ!
Κόβουμε την πίτα μας, ανταλλάσουμε ευχές και ξεκινάμε τη χρονιά με τις ευλογίες του Πατέρα Κυριάκου.
Έτοιμοι για την καινούρια χρονιά!
Έτοιμοι για την καινούρια αρχή!
ΑΙΟΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ

- Προσέλευση: 3:30-4μμ
(Παρακαλούμε, κατά την προσέλευσή σας, να δηλώνετε την ιδιότητά σας στη Γραμματεία)
- Αγιασμός: 4μμ
- Βραβεύσεις
- Προβολή βίντεο με την ανασκόπηση του 2022
- Ευχές επισήμων και κοπή Βασιλόπιτας
(Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη μπορούν να ανανεώνουν τη συνδρομή τους για το 2023 και οι φίλοι μπορούν να εγγράφονται στη Γραμματεία)

Για πληροφορίες: 6945936981
Είσαι Φίλος; Γίνε Μέλος!
#Συνεχίζουμε_για_το_Θυμάρι

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ