Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σοκ στη Βοιωτία: Μαθητές Λυκείου κατηγορούνται ότι βίασαν 13χρονη


Άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Βοιωτία.
Ένα κορίτσι 13 ετών προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» του, σωματικά και ψυχολογικά, ύστερα από τον ομαδικό βιασμό που δέχθηκε από τρεις ανήλικους 16 και 17 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα το ένα από τα άτομα αυτά ήταν και γνωστό του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη συνομιλούσε στα social media με έναν από τα 3 άτομα, τον οποίο γνώριζε, και αυτός την έπεισε να πάνε σε ένα ερημικό μέρος έξω από την περιοχή της Λιβαδειάς, για να συζητήσουν.

Εκεί λοιπόν, όταν πήγαν σε ένα σπίτι στην περιοχή αυτή, τους περίμεναν οι 2 φίλοι του αγοριού. Το κορίτσι προσπάθησε να φύγει, καθώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο ο ένας την ακινητοποίησε και οι άλλοι 2, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του κοριτσιού την βίασαν διαδοχικά.

Η κοπέλα συντετριμμένη, γύρισε σπίτι της και ομολόγησε στον πατέρα και στη μητέρα της όσα βίωσε στα χέρια των τριών αυτών αγοριών και αμέσως μετέβησαν στο Α.Τ. Λιβαδειάς και προχώρησαν σε μήνυση.

Λίγες ώρες αργότερα, τα τρία αγόρια παρόλο που αρνήθηκαν τα πάντα, συνελήφθησαν και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

πηγή: mega

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ