Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 2024 Spoiler: Η τεράστια αλλαγή που θα κάνει ο Ατζούν


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο Survivor, το οποίο θα έχει άρωμα All Star, αλλά από την άλλη, θα εμφανίσει, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, πολλά πρόσωπα νέα, που δεν θα έχουν καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα πρότζεκτ.
Ωστόσο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει την απόλυτη ανατροπή φέτος και να επιχειρήσει την κίνηση που από πέρσι ήθελε να επιβάλλει στο ελληνικό παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά τις έντονες αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Ποια είναι αυτή η κίνηση;

Ο Τούρκος μεγιστάνας έχει αποκαλύψει στη διοίκηση του ΣΚΑΪ την πρόθεσή του να προχωρήσει σε σοβαρές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται στο νέο Survivor, οι αποχωρήσεις των παικτών απο τον Αγιο Δομίνικο.

Κοινώς, να αλλάξει τη διαδικασία της ψηφοφορίας, μια διαδικασία που έχει προκαλέσει τεράστιες αμφισβητήσεις τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το νέο πρότζεκτ που έχει προτείνει ο Ιλιτζαλί, είναι όμως ξεκάθαρο πως το άκουσμα και μόνο της πρόθεσής του να «πειράξει» ή ακόμα και να καταργήσει τη συμμετοχή των τηλεθεατών στις ψηφοφορίες, «τρομάζει» τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ.

Όλη αυτή η κουβέντα, πάντως, προκύπτει από την απόφαση του Ατζούν να παρουσιάσει φέτος ένα εντελώς ανανεωμένο Survivor, δεδομένης της αποτυχίας του Survivor All Star σε σχέση με τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, αλλά και -κυρίως- τον τεράστιο ανταγωνισμό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, απέναντι στα σίριαλ των υπολοίπων καναλιών, που καθηλώνουν κάθε βράδυ το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: dokari

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ