Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

29χρονη έκανε στοματικό σεξ σε συνεπιβάτη της παρά τη θέλησή του, μπροστά σε όλο το αεροπλάνο (βίντεο)


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε σε πτήση από Τουρκία για Ρωσία, με μια γυναίκα να συλλαμβάνεται αφού φέρεται να έκανε στοματικό σεξ σε έναν άγνωστο άνδρα που καθόταν δίπλα της στην πτήση από την Αττάλεια.
Η «δράστιδα» είναι μια 29χρονη ονόματι Βαλέρια, η οποία παρά τη θέληση του άνδρα προχώρησε σε ασέλγεια σε βάρος του, ενώ στο αεροπλάνο βρίσκονταν και μικρά παιδιά.

Όταν η αστυνομία μάλιστα την συνέλαβε, οι επιβάτες και το πλήρωμα χειροκροτούσαν, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο άνδρας που καθόταν δίπλα της στην οικονομική θέση προσπάθησε αρχικά να της αντισταθεί και να την απομακρύνει, σύμφωνα με μάρτυρες. «Του κατέβασε το παντελόνι και προέβη σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσεως», ανέφερε ένας μάρτυρας.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, ο άνδρας σταμάτησε να αντιστέκεται, λένε επιβάτες, τονίζοντας πως αυτό έγινε δημόσια, μπροστά στα μάτια των άλλων συνεπιβατών και του πληρώματος.

Μάλιστα, φαίνεται πως και το πλήρωμα την άφησε να τελειώσει την πράξη της και στη συνέχεια την απομάκρυναν, με έναν άλλος επιβάτης είχε τοποθετηθεί υπεύθυνος για τη φύλαξή της, ώστε να μην ξανακάνει κάτι άλλο αλλοπρόσαλλο και ανάρμοστο. Αναφορές λένε πως ανέβηκε μεθυσμένη στην πτήση.

Η ίδια φαίνεται πως είναι αμετανόητη για όσα συνέβησαν σε πτήση ενώ όπως ανέφερε σε τοπικά μέσα, της επιβλήθηκε ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο.

«Όλα καλά. Πέρασα καλά στο αεροπλάνο. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά», δήλωσε η Βαλέρια.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί να δίνει ένα χαρτονόμισμα 100 δολαρίων σε ένα μέλος του πληρώματος όταν το Boeing 737-800 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βούκοβο με την αεροσυνοδό να ρίχνει τα χρήματα στα σκουπίδια και την Βαλέρια να αδειάζει τον κάδο για να τα πάρει πίσω.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ