Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολλόγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν μαζί του πριν χαθούν τα ίχνη του, να συλλαμβάνεται.


Παράλληλα, η εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με το messolonghinews.gr. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος άνδρας για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του. 

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα - «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ