Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler 10/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι. Ποιος παίκτης αποχωρεί;


Με τέσσερις γυναίκες στον τάκο για την αποχώρηση θα γίνει ο επόμενος αγώνας στο Survivor 2024. Πρόκειται για τις Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα από τους Μαχητές που ηττήθηκαν και στην 3η ασυλία, ενώ η MVP της εβδομάδας Ασημίνα Χατζηανδρέου με την επιλογή της έσωσε τον Ρομπ Τζέιμς, καθώς βάσει των νέων κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο καλύτερος παίκτης είχε τη δυνατότητα να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα και θα έπρεπε οι υποψήφιοι να είναι του ίδιου φύλου. Μάλιστα ο Σκωτσέζος που γλίτωσε τον τάκο, έριξε και ένα ζεϊμπέκικο.

Ο Ρομπ που είχε βγει στον τάκο από την 2η ψηφοφορία μετά από αυτή της Δώρας Νικολή, στο επεισόδιο της Τρίτης (9/1) αναφέρθηκε στις κλίκες και τα παρεάκια.

«Το συμβούλιο με έβγαλε χθες υποψήφιο. Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό, αλλά αφού είναι δύσκολο το παιχνίδι και δεν έπαιξα καλά χθες, έχει μια λογική αυτό που έγινε. Δεν το θεωρώ άδικο, ούτε ότι υπάρχει κλίκα και συνεννόηση, όπως λέει η άλλη ομάδα. Νιώθω πολύ καλά με όλα τα παιδιά» είπε ο Rob James Seymour..

Ποια ομάδα βγήκε νικήτρια στον τρίτο αγώνα ασυλίας και ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Η ομάδα που πήρε τη νίκη είναι οι Διάσημοι ενώ οι 4 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι η Δώρα, η Ανδριάννα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα.

Ποιος παίκτης είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει;


Η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στην Μαριλίνα και στην Ιωάννα με την πρώτη να είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ