Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Θέαμα και ασφάλεια στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας, στην Ανάβυσσο. Στην Παλαιά Φώκαια η πανηγυρική εκδήλωση των απονομών (βίντεο)


Μια ακόμα μεγάλη αθλητική εκδήλωση έγινε στο Δήμο Σαρωνικού, με την υποστήριξη του Δήμου, του Συλλόγου Εμπόρων και Επιτηδευματιών Παλαιάς Φώκαιας (Σ.Ε.Ε.Π.ΦΩ) και του Ομίλου Θυμαρίου Ο ΑΙΟΛΟΣ.
Τα 50 της χρόνια έκλεισε η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας και τα γιόρτασε στην παραλία της Αναβύσσου (παραλία Αλυκών) με ένα διήμερο φεστιβάλ ναυταθλητικών εκδηλώσεων!

Το Σαββατοκύριακο, 20-21 Απριλίου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους πρωταθλητές του τζετ – σκι, σε θεαματικά σλάλομ και επιδείξεις δεξιοτεχνίας, με την επιτήρηση για την ασφάλεια και την διάσωση από δύο σωστικά σκάφη και τους ναυαγοσώστες της Ε.Ν.ΑΚ., ενώ την κάλυψη σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων είχε ασθενοφόρο της EUROHEALTH365. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δόθηκαν σκληρές μάχες που πρόσφεραν τρομερές συγκινήσεις στους θεατές.

Τα αποτελέσματα:

ΟΡΘΙΑ PRO SKI:

1η θέση: Νίκος Φλώρος
2η θέση: Μάρω Σακελλαροπούλου
3η θέση: Χρήστος Καραγιαννόπουλος

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ:
1η θέση: Γιώργος Ντουρουντάκης
2η θέση: Κων/νος Αποστόλου
3η θέση: Νίκος Μεζίτης

SUPER STOCK:
1η θέση: Νίκος Φλώρος
2η θέση: Νίκος Μεζίτης
3η θέση: Μπάμπης Θεοδωρόπουλος

ENDURANCE:
1η θέση: Νίκος Φλώρος
2η θέση: Κουφόπουλος
3η θέση: Άκης Μαλούκος

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κώστας Γεννάδιος

Στις απονομές των κυπέλλων, που έγιναν σε μια σεμνή τελετή στην πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας, βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές των τεσσάρων κατηγοριών. Οι απονομές των διακρίσεων, έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Παλαιάς Φώκαιας Δημήτρη Καζάνα (εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου) την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ναταλί Κάκκαβα, την Πρόεδρο της Κοινότητας Στέλλα Μπέκα και τον Κοινοτικό Σύμβουλο Θέμη Φαρμακάκη. Το διήμερο των εκδηλώσεων της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας, θα διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού, του Σ.Ε.Ε.Π.ΦΩ. και του Ομίλου Θυμαρίου Ο ΑΙΟΛΟΣ.

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 16 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα