Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Χρώματα Ελλάδας» 08 Οκτωβρίου - 12 Οκτωβρίου


 

 
Δευτέρα  08/10 : Η Μαρία Σπυριδάκη μας καλωσορίζει στη εκπομπή και τον λόγο παίρνει η Ντανιέλα Αλεξάνδρου, που μας ενημερώνει για.. τα άστρα!  Στην κουζίνα, συνεχίζει ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος σήμερα μας φτιάχνει πιπεριές γεμιστές! Προχωράμε με την ενότητα της υγείας, με την Πελίνα Θεοδοσίου και η δερματολόγος κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με τη μεσοθεραπεία. Ακολουθούν προτάσεις γυναικείας μόδας για τον χειμώνα από τον Οίκο μόδας Ralph Lauren και συνεχίζουμε με την ιστορία του κρασιού. Προχωράμε με ένα αφιέρωμα στον δρόμο του… τσαγιού και ακολουθεί η ψυχολόγος κα Βίκυ Σίμου, η οποία μας μιλάει για τις ψυχοσωματικές ασθένειες. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τον Υπεύθυνο του Κτήματος Γαία, κ. Βασίλη Πουλαντζά, ο οποίος μας μιλάει για τον χώρο του.

 

Τρίτη 09/10 :  Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη. Συνεχίζουμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τις αστρολογικές της προβλέψεις. Στη συνέχεια, ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, μας φτιάχνει κριθαρότο, ενώ η Λίλα μας μιλάει για το φιστίκι Αιγίνης. Στην ενότητα της υγείας, η Πελίνα Θεοδοσίου και ο εκπρόσωπος της Collagen Power κ. Γιώργος Τσουκαλαδάκης, μας μιλούν σχετικά με το τι είναι το κολλαγόνο. Στη συνέχεια, μια έρευνα σχετικά με την εξάρτηση των εφήβων από τα διαδικτυακά παιχνίδια και forums! Προχωράμε με ένα ταξίδι μέχρι την Ανδαλουσία. Συνεχίζουμε με μια πρόταση για το μακιγιάζ που θα επιλέγουμε σε μελαχρινές, Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τον Παρθενώνα, αλλά και ακόμη ένα για τα 18 χρόνια που έχει φύγει από τη ζωή η σπουδαία Μελίνα Μερκούρη.

 

Τετάρτη 10/10 :  Ξεκινάμε την εκπομπή με την Μαρία Σπυριδάκη και στη συνέχεια, η Ντανιέλα Αλεξάνδρου προχωράει με τις αστρολογικές .. προβλέψεις. Στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου, ο οποίος μας φτιάχνει ταλιατέλες με κεφτεδάκια, τομάτα και μιξ τυριών. Στη συνέχεια, η Λίλα μας μιλάει για το κρέας του βούβαλου. Συνεχίζουμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με την δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με τη θεραπεία των ρυτίδων με botox. Προχωράμε με λίγη γυμναστική και ακολουθεί ένα ρεπορτάζ σχετικά με τη δράση του κρασιού κατά του άσθματος.  Στη συνέχεια, γυναικεία μόδα 2012-2013 και κλείνουμε την εκπομπή μας με μια βόλτα με το ξεχωριστό Audi A4 avant.

 

Πέμπτη 11/10 :  : Η εκπομπή ξεκινάει με την Μαρία Σπυριδάκη και συνεχίζουμε με τις τάσεις των άστρων από την Ντανιέλα Αλεξάνδρου. Ακολουθεί ο Chef μας Πέτρος Καλεβρόσογλου στην κουζίνα, που μας φτιάχνει φρέσκο σολομό με σπανάκι, αλλά και η Λίλα μας μιλάει για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε φρέσκα τα λαχανικά μας.  Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με την δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν για το υαλουρονικό οξύ. Προχωράμε με τα cine news και συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για την τεχνολογία παρακολούθησης σε 3D… χωρίς όμως γυαλιά! Ακολουθεί μια έρευνα σχετικά με το γεγονός ότι η έλλειψη βροχής κατέστρεψε τους Μάγια. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για το τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες του κονιάκ και ολοκληρώνουμε την εκπομπή με την κα Μαρία Λουΐζα Βούρου, σε μια συζήτηση για το κολλαγόνο, έναν πολύτιμο σύμμαχο ομορφιάς!

 

Παρασκευή 12/10 : Ξεκινάμε με την Μαρία Σπυριδάκη προχωράμε με την Ντανιέλα Αλεξάνδρου και τα.. άστρα. Στο πρόγραμμά μας, ακολουθεί ο Chef μας, Πέτρος Καλεβρόσογλου, που μας φτιάχνει ένα μεθυσμένο χταπόδι, ενώ η Λίλα, μας μιλάει για… τη δίαιτα του χταποδιού. Προχωράμε με την Πελίνα Θεοδοσίου στην ενότητα της υγείας, που με την δερματολόγο κα Βάλια Μουσάτου, μας μιλούν σχετικά με την αποτρίχωση με laser. Στη συνέχεια, μια πρόταση χτενισμάτων ενός σοφιστικέ και σικ κότσου για βραδινές εμφανίσεις. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ για τα κοινωνικά δίκτυα και την κυριαρχία των γυναικών! Προχωράμε με μια απόδραση μέχρι το Μπουένος Άϊρες, αλλά και ένα αφιέρωμα στον μοναδικό Λουτσιάνο Παβαρότι. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή μας με ένα ρεπορτάζ για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμπειρία του μοναδικού επιζώντα!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα