Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε νεκρή…

FOUND - SERETIΔεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια της Αικατερίνης Σερέτη που είχε χαθεί την 17.05.2016.
Το μεσημέρι της 20.05.2016, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και της άτυχης γυναίκας.

Η σορός της εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην αγροτική περιοχή Τοπ Αλτί Ελεούσας, το πρωί της Παρασκευής 20.05.2016.

Η 75χρονη, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της στους Κιρκιζάτες Άρτας, τα ξημερώματα της 17.05.2016. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρή…
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Καθοριστικό ρόλο στην άμεση κινητοποίηση παίζει η όσο το δυνατόν συντομότερη ενεργοποίηση του SILVER ALERT, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ:
Για 8 στους 10 ηλικιωμένους που βρέθηκαν σώοι, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. μέσα στο πρώτο τριήμερο από την εξαφάνισή τους, ενώ για 6 στους 10 ηλικιωμένους που εντοπίσθηκαν θανόντες, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. πέραν των 72 ωρών (τριημέρου) από την εξαφάνισή τους.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ