Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σε παράκρουση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Φοροφυγάδες 90.000 χαμηλοσυνταξιούχοι! Μόνο όσοι πίνουν καπνίζουν και πίνουν καφέδες... ταυτόχρονα θα επιβαρυνθούν από τον ΦΠΑ 23%!


ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ: "Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται (το ΕΚΑΣ)"

ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ: "Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό"

Σε παράκρουση βρίσκονται, φαίνεται, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που από τις "συνελεύσεις γειτονιάς" και τις ανέξοδες διαμαρτυρίες για οτιδήποτε γινόταν, βρέθηκαν στο Κοινοβούλιο και μάλιστα να ορίζουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού, όντες κυβερνητικοί βουλευτές!

Με απίστευτες δηλώσεις, θρασύτατες όσο και αστείες, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, μη έχοντας συνειδητοποιήσει οτι δεν μιλούν πια για το "δεντράκι που κόβεται για να γίνει τσιμέντο", αλλά για τη χώρα και το μέλλον της. 

Οι απίστευτες καρικατούρες που μας κυβερνούν, άνετα θα μπορούσαν να γεμίσουν άπειρες εκπομπές του φίλου τους Λάκη Λαζόπουλου με τις δηλώσεις, τις κωλοτούμπες, την ανευθυνότητα, την άγνοια και την ανύπαρκτη επαφή τους με την πραγματικότητα!


Χαρακτηριστικά παραδείγματα, μόνο των τελευταίων ημερών, η κυρίες Καρακώστα και Θεοπεφτάτου, που με τις τοποθετήσεις τους, προκάλεσαν την οργή, το γέλιο και τη θλίψη στο πανελλήνιο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, η κυρία Καρακώστα κλήθηκε να αναφερθεί στην υπόθεση του ΕΚΑΣ, λέγοντας ότι δικαίως καλούνται να το επιστρέψουν 90.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, αφού είναι... φοροφυγάδες!

«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.




Ερωτηθείσα επανειλημμένα από τον δημοσιογράφο εάν οι άνθρωποι αυτοί είναι φοροφυγάδες, η κυρία Καρακώστα απάντησε θετικά, λέγοντας: «Ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται.»

«Υπάρχουν παρά πολλοί δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι, οι οποίοι δυστυχώς έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί» κατέληξε.


Ακολούθησε η κυρία Θεοπεφτάτου στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, που προσπαθώντας να εξηγήσει το σκεπτικό της κυβέρνησης για το «χαράτσι» σε μπύρα, καφέ και τσιγάρα, που φέρνει το πολυνομοσχέδιο για τους έμμεσους φόρους, ύψους 1,8 δισ. ευρώ, είπε:
«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε» 

Η κυρία Θεοπεφτάτου, θα προσγειωθεί ανώμαλα στην πραγματικότητα, αν κάνει μια βόλτα στις καφετέριες και διαπιστώσει πόσοι συμπολίτες έχουν τη συνήθεια να καπνίζουν και να πίνουν καφέ... ταυτόχρονα!
Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της Εύης Καρακώστα σχετικά με το ΕΚΑΣ, που προκάλεσε αντιδράσεις, συμφώνησε, λέγοντας: «Αν κακώς το πήραν, να το επιστρέψουν. Είναι μία διαδικασία που συμβαίνει».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα