Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έφοδος αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της λειτουργίας! Ν.Δ.: Φτάνει πια!

Ομάδα περίπου περίπου 30 ατόμων έκανε έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας.
Η αστυνομία είχε προχωρήσει νωτίτερα σε 26 προσαγωγές ατόμων, οι οποίες τώρα μετατράπηκαν σε συλλήψεις για συμμετοχή στη βεβήλωση του ναού, ενώ σφοδρές επικρίσεις δέχθηκε η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση: τα κόμματα της καταλογίζουν παρατεταμένη ανοχή σε καταστάσεις βίας και ανομίας.


Eισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αναρχικοί το πρωί της Κυριακής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η λειτουργία, διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.
Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φυλλάδια διαμαρτυρίας κατά των εκκενώσεων, ενώ ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό.
Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω, ενώ στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ που προχώρησαν σε περισσότερες από 20 προσαγωγές.
Αντιδρώντας, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σχολίασε πως «τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα».
Ο μητροπολίτης ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ λειτουργούσε στον ιερό ναό του Σωτήρος.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας::
 «Επιτέλους ας μπει ένα τέλος.
 Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους.
 Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα.
 Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων.
 Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος Υπουργός ‘’Προστασίας του Πολίτη’’ πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ‘’πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις’’!..
 Σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα.
 Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών.
 Των πολιτών που απαιτούν:
 ‘’Φτάνει πια’’».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 21 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα