Οι φυτικές πρωτεΐνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου. Νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, ξηροί καρποί, πράσινα λαχανικά και
μανιτάρια «θωρακίζουν» τον οργανισμό σε αντίθεση με τις ζωϊκές
πρωτεΐνες, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη. Οι ζωικές πρωτεΐνες
από κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πιο επιβαρυντικές για
όσους καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ, κάνουν καθιστική ζωή ή είναι υπέρβαροι.
Πάτρα: Εξαφάνιση ηλικιωμένου
-
Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου.
Ο Γεώργιος Σκανδάλος, 85 ετών, εξαφανίστηκε από την παραλία του
Καστελλόκαμου, στην Πάτρα, όπου έκανε διακο...
Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και θυμάρι
-
Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, με κύριο συστατικό το κοτόπουλο, που
συνοδεύεται με μανιτάρια, μουστάρδα και θυμάρι.
Δείτε τη συνταγή:
*Υλικά για ...
Σχόλια