Οι φυτικές πρωτεΐνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου. Νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, ξηροί καρποί, πράσινα λαχανικά και
μανιτάρια «θωρακίζουν» τον οργανισμό σε αντίθεση με τις ζωϊκές
πρωτεΐνες, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη. Οι ζωικές πρωτεΐνες
από κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πιο επιβαρυντικές για
όσους καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ, κάνουν καθιστική ζωή ή είναι υπέρβαροι.
Καγιανάς
-
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι από τα δημοφιλέστερα
φαγητά του καλοκαιριού.
Για πρωινό, για γεύμα, ή για ένα γρήγορο και χορταστικ...
Σχόλια