Οι φυτικές πρωτεΐνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου. Νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα
Αναρτήθηκε από
michalis rokkas
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, ξηροί καρποί, πράσινα λαχανικά και
μανιτάρια «θωρακίζουν» τον οργανισμό σε αντίθεση με τις ζωϊκές
πρωτεΐνες, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη. Οι ζωικές πρωτεΐνες
από κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πιο επιβαρυντικές για
όσους καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ, κάνουν καθιστική ζωή ή είναι υπέρβαροι.
Τα λάθη που κάνεις με το αντηλιακό σου
-
Έχεις ακούσει πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακό το καλοκαίρι...
Είσαι σίγουρη όμως πως προστατεύεσαι σωστά;
Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που ...
Πέννες με σπανάκι, σέσκουλα και φέτα
-
Το σπανάκι είναι μια τροφή ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες A,B,C, σε φυτικές
ίνες, σε σίδηρο, μαγγάνιο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ.
Μπορεί τα παιδιά να μην το ...
Σχόλια