Αλλάζουμε τη διατροφή μας, βάζουμε την άσκηση στη ζωή μας, κόβουμε το κάπνισμα.
Νικάμε τον Καρκίνο!
Τα αποτελέσματα της ανασκόπησης κατέδειξαν, ότι για κάθε 50 γρ.
ημερήσιας κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος, ο κίνδυνος ανάπτυξης
καρκίνου του κατώτερου μέρους του στομάχου αυξάνεται κατά 18%, εύρημα,
που συμπληρώνει τα υπάρχοντα στοιχεία μελετών που αφορούν τις αυξημένες
πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.
Μπορώ να ταίσω το σκύλο μου μακαρόνια;
-
Ένα γρήγορο φαγητό που μπορεί κάποιος να ετοιμάσει μέσα σε λίγα λεπτά είναι
αναμφισβήτητα μία μακαρονάδα με ή χωρίς σάλτσα αλλά σίγουρα με αρκετές
κουταλ...
Σχόλια