Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα: Εθνικά επικίνδυνοι οι χειρισμοί του Πρωθυπουργού

Η Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα, έκανε την ακόλουθη δήλωση στον ιστότοπό μας σχετικά με τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις:

"Μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις αποδείχθηκε περίτρανα ότι η πρόθεση του Πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος θέτει τη χώρα αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της χρεωκοπίας, διακινδυνεύει τη συμμετοχή της στην ευρωζώνη και εξαντλεί το όποιο απόθεμα αξιοπιστίας της είχε απομείνει ενώπιον της ευρωπαϊκής και της διεθνούς κοινότητας. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αφήσει κατά μέρος οποιαδήποτε μεθόδευση αμφισβητεί τη θέση της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και κυοφορεί ανυπολόγιστες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις.
Είναι πλέον σαφές ότι η χώρα τελεί σε καθεστώς ιδιότυπης ακυβερνησίας ενώ διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολεμικής ιστορίας της. Επιβάλλεται, επομένως, η αναζήτηση διεξόδου από τους εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς του Πρωθυπουργού μέσα από τις δυνατότητες που προβλέπονται από το δημοκρατικό μας σύστημα με στόχο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της επόμενης Βουλής."



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ