Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!

ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "REAL NEWS", ολοσέλιδο ρεπορτάζ, που ανέλυε την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Υφυπουργό Υγείας κύριο ΜΠΟΛΑΡΗ, με την οποία προωθεί την πλήρη εξομοίωση των Τριτέκνων με τους Πολυτέκνους! Στη συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρονταν μια σειρά από ... θεσμικά μέτρα που ο Υφυπουργός πρότεινε, στην κατεύθυνση αυτή. Και το ρεπορτάζ ολοκληρώνονταν με δήλωση του κυρίου Μπόλαρη, στην οποία ο Υφυπουργός ανέλυε την αναγκαιότητα για τη λήψη αυτών των μέτρων.
Μιά προσεκτική ανάγνωση των προτεινόμενων μέτρων, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι:
1. Τα περισότερα από τα μέτρα αυτά έχουν οικονομική επιβάρυνση για το κράτος, άρα δεν είναι θεσμικά,
2. Κάποια από αυτά δεν είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας,
3. Κάποια άλλα, είχαν ήδη απορριφθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς (του ίδιου κόμματος) στη διάρκεια του διαλόγου που με πολύ κόπο η ΟΠΟΤΤΕ κατάφερε να έχει μαζί τους.

Σχεδόν 20 μέρες μετά, ύστερα από επανειλημμένες προσπάθειες της ΟΠΟΤΤΕ για νέο ραντεβού με τον κύριο Μπόλαρη, ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Βουτσάς Καρατζάς ενημερώθηκε από τη γραμματέα του Υφυπουργού ότι ο κύριος Μπόλαρης έθεσε το θέμα στον Υπουργό κ. Λοβέρδο και εκείνος με τη σειρά του στο Υπουργικό Συμβούλιο και η αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση είναι θετική!

Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης, συναντήθηκε με την Νομική σύμβουλο του υφυπουργού Υγείας κ. Πανταζοπούλου. Σύμφωνα με δική της δήλωση, συνεχίζεται η επεξεργασία του νομοσχεδίου προς κατάθεση, που αφορά στην ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ των τρίτεκνων σε θεσμικά θέματα. Η ίδια ζήτησε από την ΟΠΟΤΤΕ να έλθει ξανά σε επαφή με την ίδια, σε λίγες μέρες, όταν και θα έχει προχωρήσει η επεξεργασία σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ θα κλειστεί και νέο ραντεβού με τον κ. Μπόλαρη (απουσίαζε).

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, ενημερώνουμε τον κύριο Μπόλαρη, οτι για την εξομοίωση των Τριτέκνων με τους Πολυτέκνους, δεν χρειάζεται να κατατεθεί νομοσχέδιο! Αρκεί μια ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ σε οποιοδήποτε άλλο νομοσχέδιο, που θα τροποποιεί το σχετικό Άρθρο (ΟΡΙΣΜΟΙ)  του νόμου περί Πολυτεκνίας!

Αλλά και στην περίπτωση που θέλει να καταθέσει ολοκληρωμένο νομοσχέδιο, ποιος το επεξεργάζεται; Δεν έπρεπε να έχει ασχοληθεί η ΕΠΙΤΡΟΠΗ που έχει συγκροτήσει στο Υπουργείο του, στην οποία συμμετέχει εκπρόσωπός μας; Δεν θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι φορείς, δηλαδή οι Τρίτεκνοι, ενδεχομένως και οι Πολύτεκνοι,να συνεισφέρουν με τις απόψεις τους; Εν πάση περιπτώσει, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο χωρίς να περάσει τουλάχιστον από τη Δημόσια Διαβούλευση; Δεν μιλάμε λοιπόν για επεξεργασία νομοσχεδίου "προς κατάθεση", αλλά για για επεξεργασία σκέψης προς κατάρτιση σχεδίου νόμου.

Και για να μήν ξεχνιόμαστε:
ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!»  

Η Κυβέρνηση των δοσιλόγων, επιτίθεται στην Ελληνική Οικογένεια!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

 Ο κύριος Μπόλαρης δεν ήταν μέλος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που εξαπέλυσε την πρωτοφανή επίθεση στην Τρίτεκνη Οικογένεια; Ξαφνικά "είδε το φως το αληθινό"; Ή μήπως, στην ίδια κατεύθυνση, παίζει ένα ακόμη παιχνίδι στις πλάτες μας;

Οι Τρίτεκνοι, οι Έλληνες δεν είναι πλέον απαθείς αποδέκτες υποσχέσεων κύριε Υφυπουργέ!
Δεν έχουν πλέον πέραση τα επικοινωνιακά παιχνίδια!
Η Ελληνική Οικογένεια, χρειάζεται στήριξη για να σταθεί όρθια και να κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή! Το χαμόγελο των παιδιών μας δεν δικαιούται κανείς να το παζαρεύει και να το χρησιμοποιεί και εμείς δεν το βάζουμε στο τραπέζι καμιάς διαπραγμάτευσης!

Είμαστε πρόθυμοι να σας διευκολύνουμε.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ, ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΣ
ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ STATUS ΤΟΥ 2009! ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΣΤΩ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ, ΠΡΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΟΡΘΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΚΚΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα